» » » » » Copa Africa 2ος όμιλος: Ακτη Ελεφαντοστού - Αγκόλα και Σουδαν - Μπουρκίνα Φασο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Copa Africa 2ος όμιλος: Ακτη Ελεφαντοστού  - Αγκόλα και Σουδαν - Μπουρκίνα Φασο
Αυλαία στο δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με την Ακτή Ελεφαντοστού να έχει ήδη προκριθεί και δύο ομάδες να κυνηγούν το δεύτερο εισιτήριο. Οι «ελέφαντες» αντιμετωπίζουν την Αγκόλα και με ισοπαλία περνούν ως πρώτοι, αποτέλεσμα που βολεύει και την παρέα του Μανούτσο. Στο άλλο ματς, το Σουδάν θέλει μόνο νίκη επί της αδιάφορης Μπουρκίνα Φάσο και ήττα της Αγκόλα.




20:00 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΑΓΚΟΛΑ


Το 2-0 επί της Μπουρκίνα Φάσο χάρισε τη δεύτερη νίκη στην Ακτή Ελεφαντοστού και την έστειλε στα προημιτελικά, με τους «ελέφαντες» να είναι πλέον σε θέση και να διαλέξουν αντίπαλο. Αν δεν χάσουν από την Αγκόλα, τότε θα αναμετρηθούν με τη γηπεδούχο Ισημερινή Γουϊνέα, αν όμως ηττηθούν τότε θα τερματίσουν δεύτεροι και θα παίξουν με τη Ζάμπια. Σε κάθε περίπτωση η Ακτή θα είναι το φαβορί, η αλήθεια είναι πάντως πως η παρέα του Ντρογκμπά δεν βγάζει μάτια. Και στην επικράτηση επί της Μπουρκίνα Φάσο αλλά και στο 1-0 επί του Σουδάν, δεν φόρτσαρε και δυσκολεύτηκε να πάρει τους έξι βαθμούς, ενώ οι αντίπαλοι έβγαλαν αρκετές φάσεις. Αλλαγές φρεσκαρίσματος αναμένεται να κάνει ο Ζαχούι, πιθανότατα θα αφήσει εκτός αρκετά από τα μεγάλα ονόματα.


Η νίκη στην πρεμιέρα επί της Μουρκίνα Φάσο έφερε την Αγκόλα σε θέση οδηγού, το 2-2 με το Σουδάν την άφησε εκεί ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένες τις «μαύρες αντιλόπες». Προηγήθηκαν δύο φορές, ισοφαρίστηκαν ισάριθμες σε ένα ματς με αρκετές φάσεις, και πλέον καλούνται να πάρουν οπωσδήποτε αποτέλεσμα με την Ακτή προκειμένου να μην τις απασχολεί τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Η επίθεση της Αγκόλα έχει ήδη σκοράρει τέσσερις φορές, ωστόσο η άμυνα της προβληματίζει καθώς δέχτηκε τρία γκολ από μέτριες ομάδες.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αλλαγές θα κάνει η Ακτή Ελεφαντοστού, ακόμα και έτσι όμως είναι το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση. Η Αγκόλα έχει κακή άμυνα, οι αναπληρωματικοί των «ελεφάντων» πιθανότατα θα δείξουν μεγαλύτερη διάθεση από κάποια... κουρασμένα αστέρια και ο άσος έχει αξία σε τέτοιες αποδόσεις. Βέβαια, οι δύο ομάδες βολεύονται και με την ισοπαλία, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας τους είναι αρκετά μεγάλη. Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Ακτή προτιμά να βρει μπροστά της την Ισημερινή Γουινέα και στη συνέχεια μία εκ των Γκαμπόν ή Τυνήσια (κάτι που γίνεται μόνο αν τερματίσει πρώτη), παρά την πιο επικίνδυνη Ζάμπια και στα ημιτελικά την Γκάνα.



20:00 ΣΟΥΔΑΝ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ


Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, το άπειρο Σουδάν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 με την Αγκόλα και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης. Ήταν ο πρώτος βαθμός για τα «Γεράκια της Ερήμου» που για να περάσουν στα προημιτελικά ως δεύτεροι θα πρέπει να κερδίσουν την Μπουρκίνα Φάσο και την ίδια στιγμή να χάσει η Αγκόλα από την Ακτή. Αρκετά καλή η εικόνα του Σουδάν ως τώρα, είχε προηγηθεί η αξιοπρεπής εμφάνιση στο ματς με την παρέα του Ντρογκμπά όταν και είχε χάσει με 1-0. Τα κενά στην άμυνα, βέβαια, είναι μεγάλα, όμως η επίθεση βγάζει αρκετές φάσεις. Για το ματς με την Μπουρκίνα Φάσο, όπου το Σουδάν θέλει μόνο νίκη, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας μέσος Ελ-Μπασά.


Αντίο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής είπε η Μπουρκίνα Φάσο μετά και την ήττα με 2-0 από την Ακτή. Είχε τις ευκαιρίες και απείλησε τον Μπαρί, όμως δεν απέφυγε τη δεύτερη ήττα καθώς η άμυνα της δεν υπήρχε στο γήπεδο, φαινόμενο που είχε παρατηρηθεί και στο 2-1 από την Αγκόλα. Εντελώς αδιάφορο το παιχνίδι με το Σουδάν για τους «Επιβήτορες», θα ψάξουν απλά για λόγους γοήτρου τη νίκη που θα τους φέρει στην τρίτη θέση. Αναμένονται αλλαγές από τον Ντουάρτε, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν μετά από αυτό το ματς καθώς οι προσδοκίες για την Μπουρκίνα Φάσο ήταν υψηλές.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναγκασμένο να ψάξει τη νίκη είναι το Σουδάν, την ώρα που η Μπουρκίνα Φάσο παίζει για το γόητρο της. Με αμυντικά κενά και οι δύο, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ. Το Over πληρώνει πολύ καλά, άλλωστε στη φετινή διοργάνωση έχει επαληθευτεί ουκ ολίγες φορές.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση