» » » » Copa del Rey: Τοπικό ντέρμπι στη Βαλένθια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Copa del Rey: Τοπικό ντέρμπι στη Βαλένθια
Ο αγώνας της Βαλένθια με τη Λεβάντε, που είναι τοπικό ντέρμπι της επαρχίας του Λεβάντε είναι αυτός με τον οποίον ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες μεταξύ των οχτώ ομάδων που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, η εχθρότητα δεν είναι κάτι που απαντά κανείς στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.


22:30 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ



Μια κακή αγωνιστική περίοδο διανύει η Βαλένθια η οποία μετρά τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη, με τελευταία την εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ (1-0) για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Τώρα υποδέχεται την συμπολίτισσα Λεβάντε την οποία δεν έχουν καταφέρει να νικήσει τις δύο τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε στο «Μεστάγια».


Η επιστροφή του Σολδάδο που έλειψε από τον αγώνα με τη Σοσιεδάδ λόγω τιμωρίας, λύνει τα χέρια του Ουνάι Έμερι, ο οποίος έχει ξανά στα χέρια του, το πρώτο «κανόνι» της ομάδας. Ο βασικός τερματοφύλακας, Γκουαΐτα ζήτησε ρεπό, ενώ αμφίβολος είναι και ο μεσοεπιθετικός, Φεγκουλί. Σταθερά εκτός ο μακρόχρονα απόντας, Κανάλες.


Η Λεβάντε από την άλλη, είναι μια κλασσική ομάδα έδρας. Φέτος έχει μόλις μια ήττα στο γήπεδό της και αυτή ήταν από την Βαλένθια!!! Εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα, ειδικά στο σκοράρισμα και χωρίς τους βασικότατους, Βάλντο και Χουάνλου, το πρόβλημα αυτό διογκώνεται.


Για την ιστορία, όποια ομάδα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα βρει μπροστά της στα ημιτελικά μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βαλένθια είναι καλύτερη ομάδα και εντός έδρας σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σ' αυτό το τοπικό ντέρμπι. Την περίπτωση του άσου ενισχύει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι η Λεβάντε εκτός έδρας δεν τα πάει και τόσο καλά.
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση