» » » » » » Preview Bundesliga 1: Αννόβερο - Νυρεμβέργη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 



Preview Bundesliga 1: Αννόβερο - Νυρεμβέργη
Προϊστορία (10 τελευταία): 4-2-4, 8 στα 10 over

Α’ ΓΥΡΟΣ: Νυρεμβέργη – Αννόβερο 1-2

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ισόπαλο το αποτέλεσμα (0-0), στον πρώτο αγώνα μετά τη χειμερινή διακοπή, μεταξύ της Χοφενχάιμ και Αννόβερο. Έτσι, η ομάδα από το Αννόβερο συμπλήρωσε 8 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας 5 συνεχόμενες ισοπαλίες στα 5 τελευταία. Παρά την καλή πορεία της ομάδας μέχρι το Νοέμβριο, που έδειχνε πως θα είναι μια από τις υποψήφιες για έξοδο στην Ευρώπη, πλέον έχει κατρακυλήσει στην 7η θέση. Παρόλα αυτά, διατηρεί το αήττητο εντός έδρας σε 9 αγώνες. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής λείπουν ο αμυντικός Χαγκουί (17/1) με την Τυνησία και ο επιθετικός Για Κονάν (15/1) με την Ακτή Ελεφαντοστού. Επιπλέον απουσίες ο Σουλτς (16/1) και ο Πιντο (15/1). Ράντλιγκερ, Ακνταρί, Χάουγκερ, Πλάσκε, Καρλίτος, Αντρεάσεν  μακροχρόνια απόντες χωρίς χρόνο συμμετοχής.



Εντός: 4-5-0
Φόρμα στα 5 τελευταία: 0-5-0
Γκολ: 20-24 (συνολικά), 14-10 (εντός)

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Χέρτα Βερολίνου, με γκολ των Εσβάιν (43’) και Μαρό (85’) και έτσι απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού με τέσσερις βαθμούς. Παρά το πολύ κακό ξεκίνημα, δείχνει σχετικά ανεβασμένη στα τελευταία ματς (ενδεικτικό το 0-3 στην Μπάιερ Αρίνα πριν τη χειμερινή διακοπή) και φαίνεται πως θα γλιτώσει τις περιπέτειες στο τέλος της χρονιάς. Εκτός αποστολής οι αμυντικοί Νίλσον (1 συμμ.), Πινόλα (9), Κλόζε (13) και Τσάντλερ (16/1) και οι μέσοι Φέλνερ (14/1) και Γιούντ (2). Τραυματίας για έξι μήνες ο Αμερικανός Γκονζάλες, ο οποίος μόλις είχε υπογράψει στην ομάδα από την LA Galaxy. Μακροχρόνια απόντες οι Ρακόφσκι (2) κα Κλεμέντ (0).

Εκτός: 3-0-6
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-0-2
Γκολ: 19-28 (συνολικά), 7-16 (εκτός) 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Το Αννόβερο μετράει 5 σερί ισοπαλίες και η Νυρεμβέργη 6 σερί no goal. Η ανάγκη των δύο ομάδων για βαθμούς και το άγνωστο των προθέσεών τους στο συγκεκριμένο αγώνα, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα γίνει ένα ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητα και στην επιλογή του goal/goal (1.75), σημείο που εμφανίστηκε και στα τελευταία 4 μεταξύ τους ματς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση