» » » » » » Preview Copa del Rey: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Copa del Rey: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
Για το κύπελλο Ισπανίας η Μάλαγα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο επαναληπτικό ματς του 3-2 του πρώτου ματς στην έδρα της Ρεάλ.



Η Μάλαγα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα αφού κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ στο γήπεδο της αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και η Ρεάλ με 3 γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου πήρε την νίκη με 3-2 και το προβάδισμα για την πρόκριση.


Η Μάλαγα έχει υψηλές βλέψεις για την φετινή σεζόν αλλά οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα χρειαστούν λίγο περισσότερο για να μπορέσουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.



Η γηπεδούχος στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση με 25 βαθμούς έχοντας στο γήπεδό της 5 νίκες, μία ισοπαλία και  μία ήττα.


Η ήττα που έχει στην έδρα της είναι από την σημερινή αντίπαλό της με 0-4, οπότε σήμερα θα είναι μια τέλεια ευκαιρία για να πάρει εκδίκηση.


Ο κόουτς Πελεγκρίνι δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στην σύνθεση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.


Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την γκέλα της Μπαρτσελόνα την Κυριακή βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς διαφορά και μπορεί σήμερα να επικεντρωθεί στο κύπελλο και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Μετά την μεγάλη ανατροπή που έκανε στο πρώτο ματς, η Ρεάλ δεν θέλει να κινδυνεύσει και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο παιχνίδι που έκανε στο παιχνίδι πρωταθλήματος όπου πέρασε από την Μάλαγα με 0-4.


Οι φιλοξενούμενοι εισέρχονται στο παιχνίδι γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη 5-1 με την Γρανάδα, η οποία ήταν πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις.


Εκτός έδρας η Ρεάλ έχει 7 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έχοντας πετύχει 27 γκολ και δεχτεί μόλις 5 γκολ σε αυτά τα 9 ματς.


Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι πιθανό να μην μπορέσει να αγωνιστεί έχοντας ένα πρόβλημα στην κνήμη του, ενώ εκτός παραμένουν ο Ανχελ Ντι Μαρία και  Ρικάρντο Καρβάλιο.


Οι Αρμπελοα, Κοεντράο, Πέπε και Καγιεχόν αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες

Μάλαγα (4-4-2): Καμπαλερο - Σαντσες, Ντεμικέλις, Μαθιτζεν, Μονρεαλ - Καθορλα, Τουλαλαν, Απονο, Ισκο - Φαν Νιστελρόι, Φερνάντες.


Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας - Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο - Κεντίρα, Αλονσο - Καγιεχον, Οζιλ, Ρονάλντο - Ηγουαϊν.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση