» » » » » » Preview Copa del Rey: Σεβίλλη - Βαλένθια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Copa del Rey: Σεβίλλη - Βαλένθια
Για το Copa del Rey η Σεβίλλη υποδέχεται την Βαλένθια στον επαναληπτικό του 1-0 στην έδρα της Βαλένθια, όποια ομάδα προκριθεί θα βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού.



Στο πρώτο ματς η Βαλένθια ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια με 1-0 με γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Στην επόμενη φάση όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αλκορκόν – Λεβάντε.


Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 16 φορές για το κύπελλο με την Βαλένθια να έχει 10 προκρίσεις και η Σεβίλλη 6 προκρίσεις.



Η Σεβίλλη βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, εκτός έδρας  έχει μόλις μία νίκη, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες έχοντας πετύχει μόλις 4 γκολ και δεχτεί 5 γκολ.


Η γηπεδούχος δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού την Κυριακή υπέστη την Τρίτη συνεχόμενη ήττα από την Βαγεκάνο χάνοντας με 3-1.


Η Σεβίλλη έχει κανονικά διαθέσιμο τον Ντελ Μοραλ με 16 συμμετοχές και 4 γκολ που επιστρέφει από τιμωρία ενώ η νέα μεταγραφή του Ρέγες θα αγωνιστεί κανονικά. Ο Νάβας με 16 συμμετοχές και 2 γκολ δεν είναι ακόμα έτοιμος ενώ εκτός είναι και ο Αρμεντέρος με 13 συμμετοχές.


Η Βαλένθια κάνει αρκετά καλή σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα που βρίσκεται στην Τρίτη θέση όσο και στο κύπελλο που θέλει να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που έχει από το πρώτο ματς και να φτάσει στους 8 του θεσμού.


Η φιλοξενούμενη Βαλένθια αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό πολύ δύσκολα θα χάσει την Τρίτη θέση που οδηγείς στο Champions League. Διαθέτει πολύ καλή αμυντική λειτουργία έχοντας παθητικό 18 γκολ και 7 γκολ εκτός έδρας σε 8 ματς.


Την Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι με την Βιγιαρεάλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 αλλά κατάφερε με δύο γκολ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.


Στον σημερινό παιχνίδι πρέπει να κρατήσει το προβάδισμα και να μην δεχτεί γκολ, έτσι πρέπει να κλείσει τους χώρους και να βασιστεί στην αμυντική της λειτουργία.


Ο Εμερι δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερα αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επιστρέφει  ο αρχηγός Αλμπέλδα με 11 συμμετοχές ενώ εκτός παραμένει ο Κανάλες με 8 συμμετοχές και 1 γκολ.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Σεβίλλη (4-2-3-1): Παλοπ - Κασερες, Σπαχιτς, Φαζιο, Ναβαρο - Μεντελ, Ρακιτιτς - Ναβας, Τροχοφσκι, Μανου - Κανουτε.


Βαλένθια (4-2-3-1): Αλβες - Μιγκελ, Ραμι, Ρουϊζ, Άλμπα - Κόστα, Αλμπελδα - Χερναντεζ, Γιονας, Μαθιου - Αντουριθ.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση