» » » » » » Preview Coppa Italia Νάπολι - Ιντερ: Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό !

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Coppa Italia Νάπολι - Ιντερ: Ένα βήμα πιο  κοντά στον τελικό !
Προϊστορία (10 τελευταία): 3-3-4

Οι δυο  ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στον ίδιο γύρο κυπέλλου (26/1/2011), με την Ίντερ  να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι. Κανονική διάρκεια 0-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Στο προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος έφερε 1-1 εκτός έδρας με τη Σιένα, και έτσι δεν κατάφερε να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Το γκολ για τους Παρτενόπεϊ ο Πάντεφ στο 87’, ενώ στο 79’ ο Καβάνι είχε αστοχήσει σε πέναλτι 79’. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου είχε αποκλείσει την Τσεζένα με 2-1. Πλήρης η Νάπολι στο σημερινό αγώνα, αλλά άγνωστο αν ο Ματσάρρι προχώρησε σε κάποια αλλαγή.


Εντος: 4-4-2
Γκολ: 34-21 (συνολικά), 21-13 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-2-0

ΙΝΤΕΡ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίντερ, αφού μετράει 8 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι για την Ίντερ, αφού μετά την Μίλαν, επικράτησε και της Λάτσιο με 2-1. Αν και η Λάτσιο προηγήθηκε με 0-1 με τον Ροκι στο 30’, ένα γκολ του Μιλίτο (44’) και ένα Πατσίνι (63’) ήταν αρκετά για να δώσουν την νίκη στην ομάδα τους. Στο προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, και χρησιμοποιώντας μόλις 3 βασικούς, προκρίθηκε επί της Τζένοα στο κύπελλο με 2-1. Τα γκολ οι Μαϊκόν (9’) και Πόλι (49’). Μετά από Μίλαν και Λάτσιο, θα αγωνιστεί σε τρίτο διαδοχικό ντέρμπι μέσα σε διάστημα 10 ημερών. Για περίπου ακόμη ένα μήνα εκτός ο Φορλάν (9 συμμ./1 γκολ). Τραυματίες οι Στάνκοβτς (10 συμμ.) και Κουτίνιο (5/1).

Εκτός: 5-0-0
Γκολ: 30-20 (συνολικά), 13-11 (εκτός)
Φόρμα στα 5 Τελευταία: 5-0-0 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Πολύ σημαντική η πρόκριση για τις 2 ομάδες γιατί θα πλησιάσουν πολύ κοντά στον τελικό κυπέλλου, αφού ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του Κιέβο-Σιένα. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, αν και λογικά οι δυο ομάδες θα παίξουν αρκετά συντηρητικά. Θα πάμε με το under στην αναμέτρηση που πληρώνει κοντά στο 1,70.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση