» » » » » » Preview Eredivisie: PSV Αϊντχοφεν - Φίτεσε

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Eredivisie: PSV Αϊντχοφεν - Φίτεσε
Προϊστορία (10 τελευταία): 7-3-0

PSV ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Άλκμααρ με τον Άγιαξ για να ανεβεί στην κορυφή της βαθμολογίας, και παρέμεινε στην 2η θέση μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ουτρέχτη (1-1). Ο Λιλιπαλί άνοιξε το σκορ για την Ουτρέχτη στο 66’, αλλά 5 λεπτά αργότερα ο Ταϊβόνεν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Παρά το «φτωχό» αποτέλεσμα του αγώνα, η PSV συνεχίζει να έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 49 τέρματα σε 18 αγώνες. Τραυματίες οι αμυντικοί Ταμάτα (9 συμμ.) και Πίετερς (9) και ο μέσος Ένχελααρ (8).



Εντός: 7-1-0
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-1-1
Γκολ: 49-20 (συνολικά), 28-6 (εντός)

ΦΙΤΕΣΕ: Χωρίς τον βασικό της επιθετικό Μπονί, η Φίτεσε δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις να διασπάσει την άμυνα της Μπρέντα, από την οποία τελικά ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας. Το γκολ των φιλοξενουμένων ο Λιρόϊ Τζορτζ στο 75’. Με τον τρόπο αυτό σταμάτησε ένα μικρό αήττητο σερί τεσσάρων αγνωστικών. Χαρακτηριστικό της Φίτεσε είναι η πολύ καλή άμυνα, για τα δεδομένα της Eredivisie, και τα 17 γκολ που έχει δεχτεί αποτελούν την 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δύο πολύ σημαντικές απουσίες για τη Φίτεσε, αφού λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Ανάν (12 συμμ.) με τη Γκάνα και ο πρώτος σκόρερ Μπονί (16/9) με την Ακτή Ελεφαντοστού. Τραυματίες οι Πιρόγα (2) - αμυντικός, Φίνκ (1) και Πρόπερ (11) – μέσοι. Ενισχύθηκε αμυντικά με την απόκτηση του Φαν Άανχολτ ως δανεικού από την Τσέλσι.

Εκτός: 4-2-3
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-2-1
Γκολ: 23-17 (συνολικά), 6-9 (εκτός) 


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Υπάρχει αναμφισβήτητα μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Για τη Φίτεσε, 4 από τα τελευταία 5 ματς έχουν έρθει under, πράγμα ασυνήθιστο για ομάδες της Eredivisie. Επιπλέον, η ομάδα από το Άρνεμ έχει 6 συνεχόμενα under στις 6 τελευταίες της εξόδους, και 7 από τα 9 συνολικά από την αρχή της σεζόν. Θεωρώ πολύ δύσκολο να συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό η Φίτεσε, ειδικά απέναντι στη καυτή τριπλέτα της PSV (Μέρτενς-13 γκολ, Ταϊβόνεν-11, Μάταβτς-10) στα ματς της οποίας σημειώνονται 3,83 γκολ ανά αγώνα. Μόλις στο 1.50 το over στη Bwin, σημείο όμως που πολύ δύσκολα θα σπάσει.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση