» » » » » Preview FA Cup: Λιβερπουλ - Ολνταμ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview FA Cup: Λιβερπουλ - Ολνταμ
Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Όλνταμ για τον 3ο γύρο του FA Cup στην Αγγλία και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, αποφεύγοντας τις όποιες περιπέτειες.


Η νίκη της Λίβερπουλ με 4-0 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 10,00.


Είναι γεγονός πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τους απομάκρυνε, κάπως, από τον πολυπόθητο στόχο της τετράδας στην Premiership.



Γενικά, μετρούν δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα στις τέσσερις τελευταίες τους αναμετρήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η αγωνιστική τους κατάσταση δε βρίσκεται και στα καλύτερα δυνατά επίπεδα.


Έχουν, πάντως, προκριθεί στην ημιτελική φάση του League Cup, ενώ παρόμοια πορεία θα επιδιώξουν να πετύχουν και στο FA Cup, αρχίζοντας από τη σημερινή αναμέτρηση τις υποχρεώσεις τους.


Πολλά τα no goal στις αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν να επιδείξουν μικρό σκορ (under 70%).


To over 3,5 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 2,00.


Η Όλνταμ επισκέπτεται τον "Άνφιλντ" ως το θεωρητικό αουτσάιντερ, πράγμα που σημαίνει ότι, μάλλον, θα έχει αποβάλλει και το όποιο άγχος σε σχέση με άλλες ενδεχομένως αναμετρήσεις της.


Με ένα καλό σερί που έχει στα τελευταία παιχνίδια για τη League One αναρριχήθηκε στη 14η θέση της βαθμολογίας και ξέφυγε, έτσι, δέκα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Στους προηγούμενους δύο γύρους κυπέλλου απέκλεισε κατά σειρά Μπέρτον και Σάουθεντ, ξεκινώντας τον θεσμό ιδανικά, ωστόσο απέναντι στους "κόκκινους" γνωρίζει ότι τα πράγματα θα είναι ασφαλώς πιο δύσκολα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση