» » » » » » Preview FA Cup: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Preview FA Cup: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ
Για την Τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας στην φάση των <<64>> η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η αναμέτρηση είναι Νοκ Αουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας γίνεται επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.



Η Σίτι στο νέο έτος επανήλθε στις επιτυχίες αφού πριν είχε δύο αρνητικά αποτελέσματα, ισοπαλία με την Γουεστ Μπρομ και ήττα από την Σάντερλαντ. Σε συνδυασμό με τις γκέλες της Γιουναϊτεντ έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League.



Εντός έδρας έχει το απόλυτο νικών με 10 στις 10 νίκες με γκολ 31 υπέρ και 4 μόλις κατά, την περασμένη Τρίτη κέρδισε εύκολα την Λίβερπουλ με 3-0 κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση.


Ο τεχνικός Ματσίνι δεν θα είναι στην διάθεση του τους αδερφούς Τουρέ τον Γιαγια με 20 συμμετοχές και 3 γκολ και τον Κόλο με 8 συμμετοχές που ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τιμωρημένος είναι επίσης ο Γκάρεθ Μπάρι με 18 συμμετοχές και 1 γκολ αλλά και ο επιθετικός Μάριο Μπαλοτέλι με 14 συμμετοχές και 8 γκολ που είναι τραυματίας.


Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από δύο ήττες από την ουραγό Μπλάκμπερν και την Νιουκαστλ πραγματοποιώντας παράλληλα κακές εμφανίσεις  με τον Σερ Αλεξ να δηλώνει ότι <<Δεν θα πανικοβληθούμε, έχουμε την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε >>.


Η Γιουναϊτεντ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα 3 βαθμούς πίσω από την σημερινή αντίπαλό της, στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιουκάστλ την Τετάρτη είχε κακή απόδοση και έχασε δίκαια με 3-0.


Εκτός έδρας έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 19 υπέρ και 6 κατά.
Οι παίκτες και ο Φεργκιουσον θέλουν να πάρουν ρεβάνς για το 1-6 του πρωταθλήματος αλλά για να το κάνουν δεν πρέπει να εμφανιστούν όπως με την Νιουκάστλ.


Ο Σερ Αλεξ, εκτός από ντεφορμάρισμα έχει να πονοκεφαλιάζει με τα πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Βίντιτς, Όουεν, Έβανς, Κλέβερλι, Φλέτσερ, Γιανγκ και Φάμπιο είναι νοκ άουτ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σμόλινγκ


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ - Ζαμπαλέτα, Κομπανι, Λέσκοτ, Κολαροφ - Μιλνερ, Ντε Γιονγκ - Τζόνσον, Αγκουερο, Σιλβα - Ντζέκο.


Μάντσετσερ Γιουναϊτεντ (4-4-2): Ντε Χεα - Βαλέντσια, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά - Νάνι, Κάρικ, Άντερσον, Παρκ - Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση