» » » » » Preview Premier League: Τότεναμ - Γουεστ Μπρομ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Τότεναμ - Γουεστ Μπρομ
Για την Premier League η Τότεναμ υποδέχεται την Γουεστ Μπρομ σε ένα σημαντικό παιχνίδι ειδικά για την γηπεδούχο Τότεναμ που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει κοντά στην κορυφή στις δύο Μάντσεστερ.



Η Τοτεναμ βρίσκεται στην 3η θέση με 39 βαθμούς, 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Έχει σαν στόχο την πρώτη τριάδα αλλά και να μπορέσει να διεκδικήσει όσο μπορεί τον τίτλο.



Εντός έδρας, η Τότεναμ έχει 6 νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα έχοντας πετύχει 17 γκολ και δεχτεί 8 γκολ.
Στα 6 πρόσφατα παιχνίδια έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα από την Στοουκ. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να φύγει με την νίκη από την Σουόνσι όπου έμεινε στο 1-1 δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 84 λεπτό.


Σήμερα η Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις εκμεταλλευόμενη την έδρα της και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης από την Γουεστ Μπρομ.


Ο Παρκερ είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ οι Λενον και Κινγκ παραμένουν εκτός.


Η Γουέστ Μπρομ έκανε κακό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε και βρίσκεται μακριά από την γραμμή του υποβιβασμού.


Η Γουεστ Μπρομ βρίσκεται στην 13η θέση με 22 βαθμούς, 7 βαθμούς παραπάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μακριά από το γήπεδο της τα πηγαίνει καλύτερα από ότι εντός, εκτός έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με γκολ 12 υπέρ και 15 κατά. Διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία με 19 γκολ σε 19 παιχνίδια.


Η Γουεστ Μπρομ θα αγωνιστεί με την Τότεναμ με χαμηλή αυτοπεποίθηση, μετά την απογοητευτική ήττα στο σπίτι την από την Έβερτον και το έργο της θα είναι δύσκολο σήμερα.


Δεν είναι διαθέσιμοι σήμερα οι Μπρουντ, Ολσον και Γκερα.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Τοτεναμ (4-3-3): Φριεντελ - Γουολκερ, Γκαλας, Καμπούλ, Άσσου-Εκοτο - Μοντριτς, Πιενάαρ, Σαντρο – Βαν Ντερ Φααρτ, Αντεμπαγιορ, Μπεϊλ.


Γουεστ Μπρομ (4-4-2): Φοστερ - Τζοουνς, Μακ Αουλεϊ, Νταουσον, Σορεϊ - Τομας, Σκαρνερ, Μορισον, Τκοϊ - Λονγκ, Οντεμγουϊγκ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση