» » » » » » Preview Premier League: Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Για την 20η αγωνιστική της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ στο ντέρμπι της αγωνιστικής και για πρώτη φορά έχει συγκάτοικο στην κορυφή του πρωταθλήματος.



Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες πλέον ισόβαθμοι με 45 βαθμούς στην κορυφή με την Γιουναϊτεντ. Στα δύο τελευταία ματς η Σίτι έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Γουεστ Μπρομ και έχασε την προηγούμενη με 1-0 από την Σάντερλαντ με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.



Η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας έχει μόνο νίκες με 9 νίκες και γκολ 28 υπέρ και 4 κατά, γενικά η πρωτοπόρος Σίτι διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 53 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 16 γκολ παθητικό.


Οι παίκτες του Μαντσίνι αν θέλουν να είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο πρέπει να πάρουν την νίκη σήμερα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φανούν βελτιωμένοι σε σχέση με τα 2 προηγούμενα ματς που δεν πήρε την νίκη.


Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.


Η Λίβερπουλ από την άλλη παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση αυτή τη σεζόν, θα βρισκόταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα αν εκμεταλλεύονταν την έδρα της.


Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση με 34 βαθμούς δύο πίσω από την Αρσεναλ και με νίκη σήμερα θα την προσπεράσει. Εντός έδρας είναι αήττητη αλλά με 4 νίκες και 6 ισοπαλίες. Γενικά στο πρωτάθλημα διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 15 γκολ παθητικό.


Η Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Νιουκάστλ με 3-1, παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Γουϊγκαν και Μπλάκμπερν.


Σήμερα η μάχη είναι δυνατή και η φιλοξενούμενη Λίβερπουλ θα δείξει αν μπορεί να ανέβει επίπεδο.


Ο Λουϊς Σουάρες είναι κανονικά διαθέσιμος με την τιμωρία του να εκκρεμεί, ενώ ο Στίβεν Τζέραρντ θα μπορούσε να ξεκινήσει στην αρχική σύνθεση.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χααρτ - Ριτσαρντς, Κομπνι, Λέσκοτ, Κλισι - Γ. Τουρέ, Μπάρι - Αγκουερο, Σιλβα, Μιλνερ - Μπαλοτέλι.

Λιβερπουλ (4-4-2): Ρέινα - Τζονσον, Σκρτελ, Αγκερ, Ενρίκε - Χεντερσον, Τζέραρντ, Ανταμ, Ντάουνινγκ - Σουαρες, Μπελαμι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση