» » » » » » Preview Premier League: Νιουκαστλ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Νιουκαστλ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ
Στο Σεντ Τζεϊμς Παρκ η Νιουκαστλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες.



Η Νιουκαστλ μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε στην σεζόν βρίσκεται σε κάθετη πτώση έχοντας πάρει μόλις 5 βαθμούς στα 8 τελευταία παιχνίδια στην Premier League, έτσι έπεσε στην 7η θέση με 30 βαθμούς.



Οι Καρακάξες εντός έδρας έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 12 υπέρ και 11 κατά. Στα 8 τελευταία ματς έχει μόλις μία νίκη επί της ουραγού Μπόλτον και δύο ισοπαλίες έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς 17 γκολ.


Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα από την Λίβερπουλ με 3-1 αν και προηγήθηκε νωρίς δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα αν δεν βελτιωθεί θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουν.


Ο Γκαμπριελ Ομπερτάν με 17 συμμετοχές μένει εκτός μετά τον τραυματισμό στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ ενώ παραμένει ο αμυντικός Τειλορ με 14 συμμετοχές.


Η Γιουναϊτεντ είχε μείνει πίσω στην βαθμολογία αλλά έκανε ένα σερί 5 νικηφόρων αγώνων και ξαναβρέθηκε πάλι στην κορυφή. Αυτό το σερί διακόπηκε την προηγούμενη αγωνιστική όπου κατάφερε να χάσει από την Μπλάκμπερν με 2-3 εντός έδρας.


Η Μάντσεστερ εκτός έδρας είναι αήττητη με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας πετύχει 19 γκολ και δεχτεί μόλις 3 γκολ. Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ.


Μετά την χθεσινή νίκη της Σιτι, η Γιουναϊτεντ θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης ώστε να παραμείνει στην κορυφή για να συμβεί αυτό όμως δεν πρέπει να επαναλάβει την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπλακμπερν.


Οι Ρουνεϊ, Εβανς και Γκιμπσον τιμωρήθηκαν με πρόστιμο αφού ξενύχτησαν τα Χριστούγεννα και δεν μπορούσαν να κάνουν προπόνηση την επόμενη μέρα, για αυτό το γεγονός δεν αγωνίστηκαν με την Μπλακμπέρν, σήμερα είναι κανονικά διαθέσιμοι.
Ο Ρίο Φέρντιναντ και Ο Ράιαν Γκιγκς είναι αμφίβολοι αλλά είναι πιθανό να αγωνιστούν κανονικά. Μακροχρόνια εκτός οι Βιντιτς, Κλεβερλι και Φλέτσερ.




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Πιθανές ενδεκάδες.


Νιουκαστλ (4-4-1-1): Κρουλ - Σιμπσον, Γουλιαμσον, Κολοτσινι, Σαντον - Τεϊλορ, Καμπαγιε, Τιοτε, Γκουτιερεζ – Μπεν Αφρα - Μπα.


Μπαντσεστερ Γιουν. (4-2-3-1): Ντε Χεα - Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Τζόουνς, Εβρα - Αντρερσον, Καρικ - Βαλένσια, Ρούνεϊ, Νάνι - Γουελμπεκ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση