» » » » » » Preview Premier League: Τοτεναμ - Εβερτον

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Τοτεναμ - Εβερτον
Για την Premier League η Τοτεναμ υποδέχεται την Εβερτον σε εξ αναβολής παιχνίδι που είναι σημαντικό κυρίως για την γηπεδούχο που θέλει μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης.



Η Τότεναμ πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν δείχνοντας πολλές δυνατότητες στην  Πρέμιερ Λιγκ και οι άνθρωποι της Τότεναμ πιστεύουν ακόμα και στον τίτλο. Ο Χάρι Ρέντναπ έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα και από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.



Οι Σπέρς βρίσκονται στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς, 3 βαθμούς πίσω από την δεύτερη Γιουναϊτεντ και 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό.


Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή με 7 νίκες , μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 18 υπέρ και 8 κατά. Είναι αήττητη στα 5 πρόσφατα ματς με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες εκτός έδρας.


Σε περίπτωση που νικήσει την Εβερτον η Τότεναμ θα πιάσει την δεύτερη θέση και θα βρεθεί 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή, έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο της Πρεμιερ Λιγκ σε απόσταση αναπνοής στην βαθμολογία.


Το Σάββατο για το κύπελλο  αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση νικώντας την Τσέλτεναμ με 3-0.


Οι οικοδεσπότες δεν έχουν διαθέσιμούς τον Γκαλάς με 7 συμμετοχές και τον Σάντρο με 11 συμμετοχές ενώ αμφίβολος είναι ο Σκοτ Πάρκερ με 16 συμμετοχές αλλά έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.


Η Έβερτον από την άλλη κάνει μέτρια σεζόν βρισκόμενη στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς έχοντας απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.


Η Εβερτον εκτός έδρας έχει 4 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες με γκολ 10 υπέρ και 10 κατά. Είναι σε μέτρια φόρμα με 2 νίκες στα 6 τελευταία ματς.


Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε κακή εμφάνιση χάνοντας από την αδύναμη Μπόλτον στο γήπεδο της με 1-2.


Η ήττα από την  Μπόλτον ήρθε τη χειρότερη δυνατή στιγμή αφού τα Ζαχαρωτά ήταν 4 ματς χωρίς ήττα.


Για το FA Cup αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές αλλά κατάφερε να κερδίσει την Ταμγουορθ και πήρε την πρόκριση με 2-0.


Το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Γουαίτ Χαρτ Λεϊν θα είναι αρκετά δύσκολο και αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα πρέπει να φάνει αρκετά βελτιωμένη και να μην επαναλάβει την εμφάνιση με την Μπόλτον.


Ο Μόγες δεν θα έχει στην διάθεση του τον μέσο Ρόντγοελ με 11 συμμετοχές και 2 γκολ, τον Οσμαν με 18 συμμετοχές και 3 γκολ, τον Κεϊχιλ με 18 συμμετοχές αλλά και τον Κόλεμαν με 13 συμμετοχές.

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Τοτεναμ (4-4-1-1): Φριεντελ - Γουολκερ, Ντόσον, Καμπούλ, Άσσου-Εκοτο - Λενον, Μοντριτς, Λιβερμορ, Μπεϊλ – Βαν Ντερ Φααρτ - Αντεμπαγιορ.


Εβερτον (4-4-2): Χάουαρντ - Νεβιλ, Χειτιγκα, Ντιστιν, Μπέινς - Ντονοβαν, Φελλαινί, Μπιλιαλετντινοφ, Ντρεντθε - Σάχα, Σταρκγκουαλουρσι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση