» » » » » Preview Premier League: Ντέρμπι μεταξύ Λονδίνου και Μάντσεστερ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Ντέρμπι μεταξύ Λονδίνου και Μάντσεστερ
22/01/2012 15:30 Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ

Προϊστορία (10 τελευταία): 3-1-6, γκολ: 11-14


Μάντσεστερ Σίτι: Στο τελευταίο μάτς με τη Γουίγκαν, σκόραρε για άλλη μια φορά ο Τζέκο με ωραία κεφαλιά, φτάνοντας έτσι τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα, και χαρίζοντας την νίκη στη Σίτι με το φτωχό 0-1. Για ακόμη ένα ματς θα λείψει ο Κομπανί (19/2) λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον προημιτελικό του Λιγκ Κάπ. Θα απουσιάσουν επίσης τα αδέρφια Τουρέ, Κολόν (8/0) και Γιάγια (20/3), που λείπουν στο κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Δεν έχει λήξει το σίριαλ με τη μεταγραφή του Τέβεζ, για τον οποίο, αφού απορρίφθηκε η πρόταση για δανεισμό στην Ίντερ, δήλωσε τη Δευτέρα ενδιαφέρον και η QPR.



ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 10-0-0
ΓΚΟΛ: 57-16 (πρωτάθλημα), 31-4 (εντός)


Τότεναμ: Δεν κατάφερε να κάνει το 4 στα 4 στα τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια η Τόττεναμ και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη σκληροτράχηλη Γούλβς. Το γκολ για τους "πετεινούς" ο Μόντριτς στο 51', ενώ ο Φλέτσερ είχε δώσει το προβάδισμα στη Γούλβς στο 22'. Με αυτή την ισοπαλία η Τόττεναμ διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 9 αγώνες, μετρώντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, με 16-3 γκολ. Σίγουρες απουσίες για την ομάδα του Β. Λονδίνου ο αμυντικός Γκαλάς (7 συμμ.) και οι μέσοι Σάντρο (11), Χάντλστόουν (2) και Τζένας (καμια συμμ.)


ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 6-2-2
ΓΚΟΛ:  39-21 (πρωτάθλημα), 18-12 (εκτός).


Πρόταση: Παρά τις απουσίες, τρίτο σερί ντέρμπι εντός έδρας η Σίτι δε θα χάσει, και θα το κάνει με δυναμικό τρόπο. Μετρώντας και οι δύο ομάδες από 2 σερί under, όντας φύσει επιθετικές ομάδες και έχοντας σκοράρει 57 γκολ (Σίτι) και 39 (Τοττεναμ) σε 21 αγώνες πρωταθλήματος, επιλέγουμε το πολύ λογικό over που το βρίσκουμε σε σχετικές καλές τιμές (1,80 Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Arsenal –Manchester United, 22/01/2012

Α’  Γύρος: 22/08/2011 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 8-2 !!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Για άλλη μια αγωνιστική η Άρσεναλ έδειξε το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο, αφού ηττήθηκε στο Liberty Stadium από τη μαχητική Σουόνσι. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ρόμπιν Φαν Πέρσι, φτάνοντας αισίως τα 18, για να έρθουν οι Σινκλέρ (16’) και Ντάιερ (58’) να δώσουν το προβάδισμα στη Σούονσι. Στο 69’ ισοφάρισε προς στιγμή ο Γουόλκοτ, αλλά στο 70’ ο Ντάνι Γκράχαμ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σουόνσι και έγραψε το τελικό 3-2.  Ο Ανρί, o οποίος γύρισε για 2 μήνες ως δανεικός στην Άρσεναλ από τη New York Red Βulls, μπήκε ως αλλαγή του Αρσάβιν στο 63’, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να ισοφαρίσει.

Παραμένουν  τραυματίες οι μακροχρόνια απόντες  Φαμπιάνσκι (καμιά συμμετοχή στο  πρωτάθλημα), Ντιαμπί  (1 συμμ.), Γενκινσον (6 συμμ.), Κοκελίν (7 συμμ.), Αντρέ Σάντος (8 συμμ.) και Γκίμπς (5 συμμ.).  Στο  Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών λείπουν  οι Σαμάκ και Ζερβίνιο.  Παρά την  ήττα την Κυριακή, ο βασικός πορτιέρο της ομάδας Τσέζνι δήλωσε τη Δευτέρα  στο site της Άρσεναλ ότι η ομάδα του θα τερματίσει στη πρώτη τετράδα, αλλά για να το καταφέρει θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα. Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην 11άδα της Άρσεναλ, με τον Βερμάλεν να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα και να παίρνει τη θέση του νεαρού Ισπανού Μίκελ, και τον Κοσκιελνί να μετατοπίζεται στο άκρο της άμυνας. Μόνη αξιόλογη επιθετική λύση στο πάγκο ο Ανρί.

Πιθανή  ενδεκάδα: Τ: Τσέζνι, Α: Τζουρού, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσκιελνί, Μ: Σόνγκ, Ράμσεϊ, Αρσάβιν, Αρτέτα Ε: Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ.

ΕΔΡΑ:  7-2-1 (πρωτάθλημα)
ΓΚΟΛ: 38 – 31 (σε 21 αγώνες), 16-6 (εντός)    

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δεν τρίτωσε το κακό για την Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και επικράτησε εύκολα της Μπόλτον με 3-0, στο τοπικό ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ. Τα γκολ οι Σκόουλς (45’), Γουέλμπεκ (74’) και Κάρρικ (83’). Τέσσερις μέρες πριν το ματς με τη Μπόλτον, είχε προηγηθεί η μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Λίγκ Κάπ επί της μισητής συμπολίτισσας Μαντσεστερ Σίτι με 2-3 στο Έτιχαντ Στάντιουμ.

Εκτός απροόπτου, ο Άλεξ Φέργκιουσον θα εμπιστευτεί  για ακόμη μια φορά τον τερματοφύλακα  Λιντεγκάαρντ και όχι τον Ντε  Χέα. Μεγάλη η επικείμενη απώλεια  του αρχηγού, Ρίο Φέρντιναντ (14 συμμ.), ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μπόλτον και λογικά θα απουσιάσει. Ο κανονισμός της Αγγλικής Λίγκας ορίζει ότι μετά από χτύπημα στο  κεφάλι (concussion), όπως στην περίπτωση του Φέρντιναντ, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του παίχτη σε αγώνα για τις επόμενες 10 ημέρες. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει άρθρο της Daily Mail, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να άρει τον κανονισμό στη συγκεκριμένη περίπτωση και έτσι, αν δώσει το ιατρικό επιτελείο το ΟΚ, ο Φέρντιναντ ίσως συμμετάσχει κανονικά. Απόντες οι μακροχρόνια τραυματίες Φάμπιο (4 συμμ.), Βίντιτς (6 συμμ.), Φλέτσερ (8 συμμ./1 γκολ.), Κλέβερλι (5 σ.), Όουεν (1 σ.) και Γιάνγκ (13 σ./2 γκ.).

Πιθανη  ενδεκάδα: Τ: Λίντεγκαντ, Α: Εβρά, Τζόουνς, Έβανς, Σμόλλινγκ, Μ: Κάρικ, Βαλέντσια, Πάρκ, Νάνι, Ε: Ρούνει, Γουέλμπεκ

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 7-2-1 (πρωτάθλημα)
ΓΚΟΛ: 52-20 (σε 21 αγώνες), 19-6 (εκτός)

Πρόταση: Η Άρσεναλ δεν πείθει με τις εμφανίσεις της ότι μπορεί να «χτυπήσει» εύκολα τις άλλες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένη να τα παίξει όλα για όλα αν θέλει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Η Μάντσεστερ Γιουν. η οποία σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια, χωρίς τον Φέρντιναντ γίνεται αρκετά ευάλωτη στα μετόπισθεν, και μπορεί εύκολα να οδηγηθούμε στο οver (1,80-1,85 στο internet, 1,65 ΟΠΑΠ). Τα 5 από τα 6 τελευταία Άρσεναλ-Μαν. Γιουν. έχουν έρθει over εκτός από το περσινό που έληξε 1-0. Να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ έχει να σημειώσει πάνω από 2,5 γκολ στην έδρα της για αγώνα πρωταθλήματος από τις 5 Νοεμβρίου (3-0 την Γουέστ Μπρόμ) και μετρά 7 σερί εντός έδρας under σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Κύπελλο Αγγλίας). Ενθαρρυντικό για την επιλογή μας είναι ότι ο μ.ο. τερμάτων που σημειώνονται στους αγώνες πρωταθλήματος της Άρσεναλ είναι 3,29 γκολ, ενώ της Μάντσεστερ 3,43.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση