» » » » » » Preview Primera Division : Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης
Στην Primera Division η Μαγιόρκα υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και για τις δύο αντιπάλους.



Η Μαγιόρκα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη κατηγορία, φέτος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αφού το καλοκαίρι έχασε δύο σημαντικούς παίκτες τον Ντε Γκουζμαν και τον Γουεμπό ενώ οι παίκτες που ήρθαν δεν έχουν ακόμα αποδείξει την αξία τους.


Η Μαγιόρκα βρίσκεται στην 13η θέση με 17 βαθμούς, αλλά από την γραμμή του υποβιβασμού απέχει μόλις 3 βαθμούς και δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες.



Μακριά από το νησί έχει μόλις μία νίκη, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες έχοντας πετύχει 6 γκολ και δεχτεί 13 γκολ.


Η ομάδα έδειξε μεγάλη βελτίωση πρόσφατα, δεδομένου ότι πήρε εκτός έδρας ισοπαλία από την Λεβάντε και για το κύπελλο διέλυσε την  Ρεάλ Σοσιεδάδ με 6-1 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Copa del Rey.


Για το σημερινό ματς εξέτισε ο Κάσερες με 8 συμμετοχές ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής  ο αμυντικός μέσος Πίνα με 16 συμμετοχές.


Η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί όλους τους θεσμούς που συμμετέχει, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου με δύο νίκες επί της Μάλαγας.


Η Ρεάλ εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα αυτή με την Μπαρτσελόνα, διαθέτει επίθεση φωτιά σε 17 ματς έχει πετύχει 61 γκολ δηλαδή πετυχαίνει 3,5 γκολ ανά ματς.


Στα τελευταία 21 ματς που έχει δώσει για όλους τους θεσμούς έχει 20 νίκες και μία ήττα στο Κλάσικο.


Σήμερα είναι μεγάλο φαβορί να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς της νίκης και να κρατήσει την διαφορά από την Μπαρτσελόνα στους 5 βαθμούς.


Την ερχόμενη Τετάρτη θα αγωνιστεί στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο προημιτελικό του Copa del Rey.


Κανονικά διαθέσιμος είναι ο Μαρσέλο και ο Πέπε που ήταν τιμωρημένος ενώ εκτός παραμένουν ο Σάμι Κεντίρα με 13 συμμετοχές, ο Ανχελ Ντι Μαρία με 14 συμμετοχές και 4 γκολ αλλά και ο Καρβάλιο με 4 συμμετοχές.




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πιθανές ενδεκάδες


Μαγίορκα (4-2-3-1): Αουατε - Κέντρος, Κικο, Ραμις, Μπιγκας - Τισσόνε, Πινα - Περεϊρα, Νσουε, Κάστρο - Χεμεντ.


Ρεαλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας - Κοεντράο, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο – Αλόνσο, Ντιαρα - Καγιεχον, Οζιλ, Ρονάλντο - Μπενζεμα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση