» » » » » » Preview Primera Division : Μπέτις - Σεβίλλη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Preview Primera Division : Μπέτις - Σεβίλλη
Προϊστορία: 2-3-5, γκολ: 6-12

Μπέτις: Έδειξε να το πιστεύει κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά τελικά, μετά και την αποβολή του Mάριο με δεύτερη κίτρινη στο 71' λύγισε και δέχτηκε άλλα δύο τέρματα, με το ματς να λήγει στο 4-2. Τα γκολ για τη Μπέτις οι Ρουμπεν Κάστρο στο 32' και Σαντα Κρουζ στο 52'. Αξιοσημείωτο ότι ηταν τα πρώτα γκολ που δέχτηκε η Μπαρτσελόνα εντός έδρας στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Άσταθής ομάδα με τους Ρούμπεν Κάστρο και Σάντα Κρούζ να "βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά" είτε σκοράροντας είτε δημιουργώντας. Δεν έχει απουσίες, πέραν του τιμωρημένου αμυντικού Μάριο (10 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ 4-1-3
ΓΚΟΛ 21-26 (πρωταθλημα), 11-10 (εντός)

Σεβίλλη: Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις λίγες φάσεις που δημιούργησε και έτσι παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη μαχητική Εσπανιόλ μέσα στο Σάντεθ Πιθχουάν. Η Σεβίλλη πετυχαίνει ελάχιστα γκολ εκτός έδρας, με το Νεγρέδο και (γερόλυκο πλέον) Κανουτέ να μην μπορούν να βρούν εύκολα δίχτυα, και επίσης φέρνει πολλές ισοπαλίες (5 από τα 8 ματς). Δεύτερη μεταγραφή τη χειμερινή περίοδο, μετά το Αντόνιο Ρέγες, αυτή του 22άχρονου μέσου Χάβι Χέρβας απο την Κόρδοβα που στοίχισε 1,2 εκατ. ευρώ.

ΕΚΤΟΣ 1-5-2
ΓΚΟΛ 19-19, 4-5 (εντός)


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Το μάτς δεν αναμένεται να έχει τρελό ρυθμό και, ρίχνοντας μια μαιά στα στατιστικά, οδηγούμαστε στο Χ. Για όσους ιντριγκάρονται περισσότερο με τη στατιστική, ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ο συνολικός αριθμός τερμάτων στον αγώνα να είναι 2, κάτι που δεν έχει φέρει ποτέ η Σεβίλλη φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, την ώρα που μ.ο. τερμάτων που σημειώνονται στους αγώνες της είναι 2,11 ενώ για τη Μπέτις ο αντίστοιχος είναι 2,62. Για τους λάτρεις του ΟΠΑΠ λοιπόν 2-3 για κάλυψη, ενώ με μικρό ρίσκο πηγαίνουμε και στο πιθανό Χ

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση