» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Ιντερ - Πάρμα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Ιντερ - Πάρμα
Στην επανέναρξή της Serie A η Ιντερ υποδέχεται την Πάρμα σε ένα σημαντικό αγώνα με την γηπεδούχο να θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και την Πάρμα να διατηρηθεί μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.



Η Ίντερ έκανε πολύ άσχημο ξεκίνημα στην σεζόν αλλά κατάφερε να βελτιωθεί και πήγε διακοπές έχοντας ένα σερί 4 νικών και μία ήττα στα 6 τελευταία ματς.  Αυτές οι νίκες την ανέβασαν στην 5η θέση με 26 βαθμούς, στα 6 πρόσφατα ματς έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ.



Η Ίντερ εντός έδρας έχει 4 νίκες, μία ισοπαλία και 3 ήττες με γκολ 10 υπέρ και 8 κατά.


Οι παίκτες ζήτησαν από τον Ρανιέρι και πήραν παραπάνω μέρες άδεια με όρο ότι αν χάσουν από την Παρμα θα πληρώσουν πρόστιμό.


Η χειμερινή διακοπή μπορεί να έχει μια πολύ θετική επίδραση στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιερι αφού επιστρέφουν από τραυματισμό οι Κρίστιαν Κίβου, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Ντιέγκο Μιλίτο, Εμιλιανό Βιβιανο και Μάουρο Ζάρατε και θα είναι κανονικά διαθέσιμοι.


Ωστόσο, ο Γουέσλει Σναϊντερ με 6 συμμετοχές και ο Τζόναθαν με 4 συμμετοχές παραμένουν εκτός ενώ ο Ντιέγκο Φορλάν με 8 συμμετοχές και 1 γκολ είναι αμφίβολος.


Από την άλλη η Πάρμα ήταν η μόνη ομάδα της Serie A που δεν είχε ισοπαλία στα πρώτα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κλείσει την χρονιά με 4 συνεχόμενες πριν από τη χειμερινή διακοπή.


Η Πάρμα βρίσκεται στην 13η θέση με 19 βαθμούς έχοντας μία σχετικά απόσταση ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός έδρας δύσκολα τα καταφέρνει, σε 7 παιχνίδια έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και 5 ήττες με γκολ 5 υπέρ και 15 κατά.


Πριν την διακοπή, στα 6 πρόσφατα ματς είχε μόλις μία νίκη, στα 2 τελευταία ματς τα έδωσε στην έδρα της και έμεινε στην ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3 και στα 2 ματς.


Η Πάρμα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες αλλά το έργο της στο γήπεδο της ανεβασμένης Ιντερ θα είναι αρκετά δύσκολο.


Απέκτησε τον Σουηδό επιθετικό Λόφκιστ που αγωνιζόταν στην Μιάλμπι και σε 27 συμμετοχές είχε 8 γκολ.


Ο τεχνικός Φρανκό Κολόμπα που είναι σε αμφισβήτηση δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση τον βασικό αμυντικό Λουκαρέλι με 15 συμμετοχές και 1 γκολ που είναι τιμωρημένος.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Ιντερ (4-4-2): Σέζαρ - Μαικον, Λουτσιο, Σαμουελ, Ναγκατομο - Ζανετι, Μοτα, Καμπιάσο, Αλβάρεζ - Μιλίτο, Παντσινι.


Παρμα (4-4-1-1): Μιραντε - Ζακάρντο, Σαντακροσε, Παλέτα, Γκόμπι - Μπιαμπινι, Γκαλόπα, Μορονε, Μοντέστο - Τζιοβινκο - Φλόκαρι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση