» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Παλέρμο - Νάπολι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Παλέρμο - Νάπολι
Για την 17η αγωνιστική της Serie A το Παλέρμο υποδέχεται την Νάπολι μετά την χειμερινή διακοπή σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια.



Ο Ιδιοκτήτης Ζαμπαρινι του Παλέρμο προσέλαβε τον τρίτο για την φετινή σεζόν προπονητή τον έμπειρο Μπορτόλο Μούτι που έκανε ντεμπούτο στο προηγούμενο ματς με την Νοβάρα.


Το Παλέρμο βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς με τους 18 από αυτούς να τους έχει πάρει στην έδρα του που έχει 6 νίκες και μόλις μία ήττα σε αντίθεση με τα εκτός έδρας που δεν έχει νίκη.



Πριν την διακοπή το Παλέρμο είχε 4 παιχνίδια χωρίς νίκη, στα 6 πρόσφατα έχει μόλις μία νίκη με την Φιορεντίνα, δείχνοντας σε κάμψη.


Το Παλέρμο απέκτησε το επιθετικό μέσο Φρανκο Βαζγκεζ από την Μπελγράνο και είναι πιθανό σήμερα να βρίσκεται στην αρχική σύνθεση αλλά και τον Σουηδό επιθετικό Μεχμετι από την Μάλμε όπου είχε σε 21 συμμετοχές 4 γκολ.


Ο τεχνικός Μούτι δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο μέσο Ιλιτσιτς με 15 συμμετοχές και 2 γκολ, τον επιθετικό Ερνάντες με 9 συμμετοχές και 3 γκολ, τον επίσης επιθετικό Πινίγια με 11 συμμετοχές και 2 γκολ, τον αμυντικό Πιζάνο με 14 συμμετοχές και τον μέσο Ζαχαβι με 10 συμμετοχές και 2 γκολ.


Η Νάπολι ξεκίνησε με αρκετές φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν αλλά δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε όλους τους θεσμούς που συμμετείχε.


Αυτή την στιγμή η Νάπολι βρίσκεται στην 6η θέση με 24 βαθμούς με 8 βαθμούς πίσω από την Ουντινέζε που βρίσκεται στην Τρίτη θέση. Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 9 υπέρ και 6 κατά.


Πριν την διακοπή στα 6 τελευταία ματς είχε μόλις 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, αυτά τα 6 παιχνίδια ήταν όλα goal-goal. Στο τελευταίο παιχνίδι διέλυσε την Τζένοα  με 6-1.


Η Νάπολι πρέπει να βελτιωθεί και να παίρνει αποτελέσματα αν θέλει να διεκδικήσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Απέκτησε τον Χιλιανό επιθετικό Βάργκας από την Ουν. Ντε Τσίλε.


Για τον σημερινό ματς δεν είναι διαθέσιμός ο πολύτιμός Λαβέτσι με 14 συμμετοχές και 3 γκολ.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Παλερμο (4-3-1-2): Μπενουτσι - Μουνοζ, Σιλβεστρε, Σετο, Μπαλζαρετι - Μιγκλιασιο, Μπαρετο, Ακουα - Βαζγκεζ - Μικολι, Μπουνταν.


Ναπολι (3-4-2-1): Ντε Σανκτις - Καμπανιαρο, Καναβάρο, Αρονικα - Μαγκιο, Ινλερ, Γκαργκάνο, Ζουνιγκα - Χαμσικ, Παντεφ - Καβανι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση