betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Μίλαν - Ιντερ
Στο Τζουζεπε Μεάτσα διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου όπου η Μίλαν υποδέχεται την Ιντερ σε ένα σημαντικό παιχνίδι που το αναμένουμε με ιδιαίτερη αναμονή.



Η Μίλαν πραγματοποίησε μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν αλλά βελτιώθηκε γρήγορα και πρόσφατα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.



Εντός έδρας είναι αήττητη με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες με παθητικό μόλις 4 γκολ σε αυτά τα ματς. Προέρχεται από 3 συνεχείς νίκες με το ίδιο σκορ, κέρδισε με 2-0 τις Σιένα, Κάλιαρι και Αταλάντα.


Στα 6 τελευταία ματς έχει 5 νίκες, μία ισοπαλία έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί μόλις 2 γκολ.


Ο Αλεξάντρο Πάτο αποφάσισε να μείνει στην Μίλαν και να μην πάει στην Παρι Σεν Ζερμεν, έτσι η ομάδα δεν έκανε την μεταγραφή του Τεβες από την Μάντσεστερ Σίτι.


Ο Αλλέγκρι έχει εκτός εδώ και καιρό τους Τζενάρο Γκατούζο, Μάριο Γεπες, Αντινιο Κασανο και Φλαμινί.
Στην ενδεκάδα μπορούν να επιστρέψουν ο Νεστα και ο Ρομπινιο στην επιθετική γραμμή.


Μετά τις πολύ απογοητευτικές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν η Ίντερ έμεινε εντελώς έξω από την κούρσα του τίτλου, αλλά η Ιντερ έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχει καταφέρει να βρεθεί στην 5η θέση με 29 βαθμούς, 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή.


Ο Κλαουντιο Ρανιέρι έχει βοηθήσει πολύ στην μεταμόρφωση της Ιντερ και με τις επιστροφές σημαντικών παικτών ελπίζει να μπορέσει να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.


Η Ιντερ εκτός έδρας έχει 4 νίκες, μία ισοπαλία και 3 ήττες με γκολ 12 υπέρ και 11 κατά. Τρέχει ένα σερί 5 νικηφόρων αγώνων όπου σε αυτά τα ματς έχει δεχτεί μόλις και ένα γκολ και αν σήμερα περάσει νικηφόρα από την Μίλαν θα μπορέσει να μπει στην κούρσα του τίτλου.


Ο Μουντάρι με 3 συμμετοχές έχει διεθνείς υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρίκα και δεν είναι διαθέσιμος ενώ ο Γουεσλεϊ Σναϊντερ με 6 συμμετοχές και ο Ντιεγκο Φορλαν με 8 συμμετοχές και 1 γκολ είναι ιατρικώς εντάξει αλλά μάλλον θα ξεκινήσουν τον αγώνα από τον πάγκο.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Μίλαν (4-3-1-2): Αμπιάτι - Aμπατε, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Ζαμπρότα - Νοτσερινο, Βαν Μπόμελ, Ζεερντοφ – Μπόατενγκ - Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο.


Ιντερ (4-4-2): Ζούλιο Σέζαρ - Μαϊκόν, Λουσιο, Σαμουελ, Ναγκατόμο - Ζαννετι, Μόττα, Καμπιάσο, Αλβάρεζ - Πατζίνι, Μιλίτο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση