» » » » » » » Preview Serie A: Θα συνεχίσει με νίκη η Ιντερ;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A: Θα συνεχίσει με νίκη η Ιντερ;
22/01/2012 16:00 ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΖΕΝΟΑ

Προϊστορία (10 τελευταία): 3-4-3

ΠΑΛΕΡΜΟ: Για έβδομο σερί ματς δεν κατάφερε να κερδίσει, και ηττήθηκε με 1-0 από τον Κιέβο εκτός έδρας. Το γκολ ο Σαμμαρκο στο 50'. Έτσι έφτασε τις 4 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς στο πρωτάθλημα που την έχουν φέρει στην 14η θέση. Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, δήλωσε ότι συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή Μούττι, παρά τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα. Τέταρτη μεταγραφή τη χειμερινή περίοδο για την Παλέρμο, ο έμπειρος μέσος τη Μπάρι Ντονάτι (22/3), με θητεία σε πολλές Ιταλικές ομάδες (Αταλάντα, Πάρμα, Τορίνο ,Σαμπντόρια, Μεσίνα), ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα την Παρασκευή. Ο Τζόρβας (11 συμμ.) δεν έχει πείσει με την απόδοσή του, και γι’αυτό αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Βιβιάνο από την Ίντερ, αν και αναμένεται στο ματς με τη Τζένοα να χρησιμοποιηθεί ο Μπενούσι. Οι άλλες δύο μεταγραφές οι μέσοι Βάσκεζ (Μπελγράνο), και Μεχμέτι (Μάλμε). Δεν θα αγωνιστεί ο Μπασίνοβιτς

ΕΝΤΟΣ: 6-0-2
ΓΚΟΛ: 19-24 (συνολικά), 17-10 (εντός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 0-1-4

ΤΖΕΝΟΑ: Στο τελευταίο αγώνα με την Ουντινέζε, αν και δέχτηκε γκολ μόλις στο 14' από τον Φερονέτι, κατάφερε να γυρίσει το μάτς σε 3-1 με γκολ των Γκράνκβιστ (49'), Γιάνκοβιτς (51') και Παλάσιο (71'). Στο 74' ο Ρόσι υπέπεσε σε πέναλτι και έδωσε στο Ντι Νατάλε να σκοράρει για ακόμη μια αγωνιστική, αλλά το τελικό αποτέλεσμα (3-2) έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Γένοβας. Την Τετάρτη έδωσε ματς κυπέλλου με την Ίντερ, και έχασε σχετικά εύκολα με 2-1. Το γκολ της Τζένοα στις καθυστερήσεις από τον Μπίρσα. Θα απουσιάσει ο βασικός μέσος Ρόσι (15/3), μετά την κόκκινη που δέχτηκε στο ματς με την Ουντινέζε. Έξοδο στην Ευρώπη επιδιώκουν φέτος οι Γενοβέζοι, όπως δήλωσε μεσοβδόμαδα ο τερματοφύλακας Φρέι. Έφυγε για τη Μίλαν ο φέρελπις Γερμανός Μέρκελ (19 χρονών-13 συμμ.) και ο Αλέξιτς για τη Σαιντ Ετιέν και δόθηκε δανεικός ο επιθετικός Καράτσιολο στη Νοβάρα. Μετά τη μεταγραφή του Τζιλαρντίνο, στη Γένοβα ήρθαν επίσης οι Μπόβο (Παλέρμο-5 συμμ./αμυντικός) και Μπιοντίνι (Κάλιαρι-15/1, μέσος).
 
ΕΚΤΟΣ: 2-1-6
ΓΚΟΛ: 22-29 (συνολικά), 9-20 (εκτός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 2-0-3

Πρόταση: Η Παλέρμο φέτος δεν δείχνει την περσινή «σπιρτάδα» αλλά συνεχίζει να αποτελεί ένα καλό σύνολο, και μετά από 7 ματς χωρίς νίκη ήρθε η ώρα να πάρει τους 3 βαθμούς. Από την άλλη η Τζένοα, δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο, και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με την μέχρι τώρα πορεία της. Επιπλέον θα υπάρχει κούραση και από το μεσοβδόμαδο ματς με την Ιντερ, στο οποίο συμμετείχαν βασικοί. Καλοπληρωμένος ο άσσος στο 2,10 σε ΟΠΑΠ. 2,05-2,10 σε άλλες εταιρίες στοιχήματος
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22/01/2012 16:00 ΝΟΒΑΡΑ-ΜΙΛΑΝ

Προϊστορία (2 τελευταία): 1-1-0

ΝΟΒΑΡΑ: Δικαιολογημένα βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας μετά από 18 ματς, με μόλις 2 νίκες. Στο προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Τσεζένα, η οποία επίσης μάχεται για την παραμονή. Την Τετάρτη, στο ματς κυπέλλου με τη Μίλαν, αποκλείστηκε στην παράταση, με γκολ του Πάτο στο 100’. Το γκολ της Νοβάρα στην κανονική διάρκεια ο Ραντοβάνοβιτς στο 88’. Στη Νοβάρα ψάχνουν μια φόρμουλα μήπως και σώσουν την παρτίδα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έτσι πήραν ως δανεικό τον επιθετικό Καράτσιολο από τη Τζένοα (13/1) και τον επίσης επιθετικό Μασκάρα (7/1) από την Νάπολι, ενώ δόθηκε δανεικός ο μέσος Γκιόργκι (10 συμμ.) στη Σιένα.

ΕΝΤΟΣ: 2-4-3
ΓΚΟΛ: 18-35 (συνολικά), 12-16 (εντός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 0-2-3

ΜΙΛΑΝ: Η Μίλαν ηττήθηκε την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου από την Ίντερ με 0-1. Το γκολ για του φιλοξενούμενους ο Μιλίτο στο 54’. Το πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη για τη Μίλαν, αφού ήλεγχε το ματς και φαινόταν ότι αργά ή γρήγορα θα άνοιγε το σκορ. Χάθηκαν ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αρκετές ώστε να της δώσουν τη νίκη. Μεσοβδόμαδα, όπως αναφέραμε, αγωνίστηκε στο κύπελλο με την Νοβάρα. Μεγάλη απώλεια για το Αλέγκρι ο Πάτο, ο οποίος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για 4 εβδομάδες. Παρά το γκολ στις καθυστερήσεις με τη Νοβάρα, που έδωσε τη πρόκριση στη Μίλαν, επιπόλαιο παιχνίδι από τον βραζιλιάνο κάνοντας απελπιστικά άστοχα σουτ κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα έξω από τη περιοχή του αντιπάλου, δείχνοντας επηρεασμένος από το σίριαλ μεταγραφής του στη Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και από τη «γιούχα» που δέχτηκε από την εξέδρα για 2ο σερί ματς. Τα μέσα κατηγόρησαν τον Αλέγκρι ότι Πάτο και Ιμπραϊμοβιτς δεν «τραβάνε» όταν παίζουν μαζί και ο Αλέγκρι έσπευσε να τους υπερασπιστεί. Αποκτήθηκε από τη Λέτσε ο Μέσμπα (13/1), και ο νεαρός μέσος Μέρκελ (13 συμμ.) από τη Τζένοα. Από τη Λέτσε επίσης επέστρεψε ο δανεικός Στράσσερ (12/1 στη Λέτσε). Τραυματίες εκτός του Πάτο, οι Μπόατενγκ, Αμπροζίνι και Ακουϊλάνι.

ΕΚΤΟΣ: 5-2-2
ΓΚΟΛ: 37-17 (συνολικά), 16-12 (εκτός)
Φόρμα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 3-1-1

Πρόταση: Η πιο αδύναμη ομάδα της Σέριε, αντιμετωπίζει (κατά τη γνώμη μας) την πιο ισχυρή. Η Νοβάρα ενισχύθηκε επιθετικά αλλά έχασε στο κέντρο. Το ματς κυπέλλου αναμένουμε να επηρεάσει, όσον αφορά την κούραση, περισσότερο τη Νοβάρα παρά τη Μίλαν. Ίσως Μίλαν, διαθέτοντας πολλούς παίχτες που μπορούν να σκοράρουν, να ξεμπλοκάρει επιτέλους επιθετικά χωρίς τον, πεσμένο τον τελευταίο καιρό, Πάτο, και να μας δώσει το over που πληρώνει 1,65 (ΟΠΑΠ), 1,80+ για τους ιντερνετικούς. Σημειωτεόν ότι η Μίλαν προέρχεται και από 6 σερί under.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


22/01/2012 21:45 ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία (10 τελευταία): 6-2-2

ΙΝΤΕΡ: Τρομερά ανεβασμένη η Ίντερ το τελευταίο διάστημα αφού μετρά από τον Δεκέμβριο 7 σερί νίκες, με μόλις 2 γκολ παθητικό. Σε δηλώσεις του ο Ρανιέρι, έδωσε τα εύσημα στου παίχτες του για την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τους 2 τελευταίους μήνες. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος νίκησε τη Μίλαν με γκολ του Μιλίτο στο 54’ και έτσι, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, βρίσκεται μόλις στους -6 βαθμούς από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα, με 8 παίχτες με λίγο χρόνο συμμετοχής φέτος, προκρίθηκε επί της Τζένοα στο κύπελλο με 2-1. Τα γκολ οι Μαϊκόν (9’) και Πόλι (49’). Πούλησε για 5 εκατ. τον τερματοφύλακα Βιβιάνο (καμία συμμ.) στην Παλέρμο, ενώ έδωσε δανεικό τον 25χρονο βραζιλιάνο Τζόναθαν (4 συμμ.) στην Πάρμα. Ένα μήνα εκτός ο Φορλάν (9/1), που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, και δύο μήνες εκτός ο Στάνκοβτς (10 συμμ.). Απουσιάζει με την Εθνική Γκάνας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Μουντάρι (4 συμμ.). Μόλις 3 βασικοί (Καμπιάσο, Μαϊκόν, Ζανέττι) στο ματς με τη Τζένοα οπότε δεν τίθεται θέμα κούρασης για τους υπόλοιπους. Παρά την άρνηση του Μαντσίνι για δανεισμό του Τέβεζ, η διοίκηση ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Αργεντίνο.

ΕΝΤΟΣ: 5-1-3
ΓΚΟΛ: 28-19 (συνολικά), 15-8 (εντός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 5-0-0

ΛΑΤΣΙΟ: Σχετικά εύκολα επικράτησε η Λάτσιο της Αταλάντα, με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Τα γκόλ οι Χερνάνες με πέναλτι στο 20’ και στο 90’ με πλασέ ο Κλόζε. Στο 52’ η Αταλάντα είχε μείνει με 10 παίχτες μετά από τη δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Λουκίνι. Πιο πολλούς εντός έδρας πόντους έχει συγκεντρώσει η Λάτσιο εκτός (17 βαθμούς/8 αγ.), παρά εντός (16 βαθμούς/10 αγ.). Σε συζητήσεις με τον σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κεισούκε Χόντα, ενώ ήδη έχει φτάσει στη Ρώμη από τη Λίβερπουλ Ουρουγουάης ο 23χρονος επιθετικός Αλφάρο, που κόστισε 3,5 εκατ. ευρώ. Ξένο σώμα αποτελεί ο Σισσέ, ο οποίος δήλωσε ότι παίρνει λιγότερα χρήματα στη Λάτσιο απ’ότι στον Παναθηναϊκό! Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, πράγμα που συνηθίζει ο Ρέγϊα. Μόνος προωθημένος ο Κλόζε.

ΕΚΤΟΣ: 5-2-1
ΓΚΟΛ: 26-17 (συνολικά), 14-10 (εκτός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 2-2-1

Πρόταση: Πολύ φόρα έχει πάρει η Ίντερ και ποίος θα της την κόψει! Φυσικά η Λάτσιο που είναι «μανούλα» στο να φέρνει Χ στα ντέρμπι τη Ιταλίας. Σημείο που για την Ιντερ δεν έχει εμφανιστεί από το εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα (1-1) στις 26/10/11. Αναμένουμε παιχνίδι κέντρου και μπόλικο «ξύλο» στο Μεάτσα και από τις δύο πλευρές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση