» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Πάρμα - Γιουβέντους

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Πάρμα - Γιουβέντους
Για την 20η αγωνιστική της Serie A η Πάρμα υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και για τις δύο ομάδες να θέλουν τους 3 βαθμούς της νίκης.



Η Πάρμα βρίσκεται λίγο κάτω από την μέση στο βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς έχοντας απόσταση 8 βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού.



Εντός έδρας έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με 19 γκολ υπέρ και 12 κατά ενώ στα 6 τελευταία ματς έχει μία νίκη, μία ήττα και 4 ισοπαλίες.


Η Πάρμα διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα από έμπειρους παίκτες, έτσι κανείς δεν εκπλήσσεται που έχει απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.


Μετά τη νίκη με 3-1 επί της Σιένα, η γηπεδούχος Πάρμα αγωνίστηκε εκτός έδρας με την  Μπολόνια και την Κατάνια και κατάφερε να παραμείνει αήττητη παίρνοντας δύο ισοπαλίες.


Στο προηγούμενο ματς με την Κατάνια δέχτηκε πρώτη γκολ αλλά μπόρεσε σύντομα να ισοφαρίσει και στην συνέχεια κλείνοντας τους χώρους να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.


Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα μετά την επιστροφή από τιμωρία του βασικού στόπερ Τζακάρντο με 19 συμμετοχές.
Η Γιουβέντους απολαμβάνει σαφώς μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στα τελευταία χρόνια δείχνοντας ασταμάτητη αυτή τη στιγμή.


Χωρίς να έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η ομάδα του Κόντε βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος αήττητη με 44 βαθμούς, έναν παραπάνω από την δεύτερη Μίλαν.


Η Μεγάλη Κυρία μακριά από το γήπεδο της έχει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες έχοντας πετύχει 12 γκολ και δεχτεί 6 γκολ. Στα 3 τελευταία έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ σε αυτά τα ματς.
Συνολικά διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 13 γκολ παθητικό σε 20 ματς.


Η νίκη στο ντέρμπι τίτλου με την δυνατή Ουντινέζε το Σάββατο και η καλή απόδοση σε αυτό το ματς αποδεικνύει ότι η Γιουβέντους είναι η κύρια υποψήφια για την κατάκτηση του τίτλου.


Η Γιουβέντους σήμερα δεν έχει περιθώρια για απώλειες, οι 3 βαθμοί είναι ο μόνος στόχος.


Αμφίβολος παραμένει ο Μίρκο Βούτσινιτς (15 συμμ./ 3 γκολ) ενώ κανονικά μπορούν να αγωνιστούν οι  Μαρκίζιο(19 συμμετοχές/ 6 γκολ) και  Πέπε (20 συμμ./5 γκολ).


Πιθανές ενδεκάδες


Πάρμα (3-4-2-1): Μίραντε - Ζακάρντο, Παλετα, Λουκαρελι - Βαλλιάνι, Γκαλόπα, Μορονε, Γκόμπι - Βιαβιανι, Τζιοβινκο - Φλόκαρι.


Γιουβέντους (4-3-3): Μπουφόν - Λιχτσταινερ, Μπαρζαγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι - Βινταλ, Πίρλο, Μαρκισιο - Πέπε, Μάτρι, Τζιακερίνι.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση