» » » » » » Preview Super League : Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super League : Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός
Στο ΟΑΚΑ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική, καμία ομάδα δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών η κάθε μια για διαφορετικό στόχο.



Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της Super League με 42 βαθμούς, 2 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Ολυμπιακό και σήμερα με νίκη θα καταφέρει να αποκτήσει διαφορά 5 βαθμών και θα αποκτήσει προβάδισμα για τον τίτλο.



Στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτων νικών με 8 στα 8 έχοντας πετύχει 19 γκολ και δεχτεί 5 γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0 κάνοντας μέτρια εμφάνιση, το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουϊνσι στο 72ο λεπτό. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και να πατήσει στην κορυφή.


Το Τριφύλλι προέρχεται από 4 συνεχείς νίκες μάλιστα με το ίδιο σκορ με 1-0 επικρατώντας κατά σειρά των Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιαννινα, Δόξα Δράμας και Ατρόμητου.


Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει αρκετή αισιοδοξία και όλη στην ομάδα θα τα δώσουν όλα ώστε να συνεχίσουν με επιτυχίες και στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο.


Ο Φερεϊρα έχει κανονικά διαθέσιμους τον πολύτιμο Κατσουράνη και τον Βίτολο, ενώ εκτός παραμένουν ο Μπουμσόνγκ με 12 συμμετοχές και 3 γκολ, ο Καντέ με 6 συμμετοχές και ο Ρουντολφ με 5 συμμετοχές, μακροχρόνια εκτός ο Νινης και ο Χριστοδουλόπουλος.


Ο Λεβαδειακός από την άλλη, μπήκε αργά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.


Ο Λεβαδειακός έχει δώσει 13 ματς μέχρι τώρα και έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς βρισκόμενη στην προτελευταία θέση, 2 βαθμούς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Την Κυριακή έχασε από τον ΟΦΗ με 0-2 παρότι κατά διάστημα είχε καλή απόδοση.


Εκτός έδρας οι νεοφώτιστοί έχουν Μία νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με γκολ 6 γκολ και 10 κατά ενώ συνολικά έχουν πετύχει 8 γκολ και δεχτεί 20 γκολ δείχνοντας κακή αμυντική λειτουργία.


Στα 6 πρόσφατα ματς έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία έχοντας όμως πολύς δύσκολο πρόγραμμα.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Ο Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο αμυντικό Θανάση Μουλόπουλο με 10 συμμετοχές, τον επίσης τιμωρημένο μέσο Λούκας Φαβάλι με 10 συμμετοχές και 1 γκολ , αλλά και τον επιθετικό Στέφανο Ναπολεόνι που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση