» » » » » » Preview Κυπελλό Αγγλίας: Αρσεναλ - Αστον Βίλλα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Κυπελλό Αγγλίας: Αρσεναλ - Αστον Βίλλα
Προϊστορία (10 τελευταία): 5-3-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε στο τελευταίο ματς εντός έδρας με 1-2. Το γκολ των κανονιέρηδων ο Φαν Πέρσι (71’), ο οποίος έφτασε τα 19 φέτος στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Βενγκέρ. Ήδη έχουν αρχίσει να συζητάνε σε αγγλικά sites για πιθανή αντικατάσταση του Aλσατού προπονητή το καλοκαίρι. Στο προηγούμενο ματς κυπέλλου απέκλεισε τη Λιντς με 1-0. Ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με τη Μπόλτον την Τετάρτη για το πρωτάθλημα. Αρκετές απουσίες για την Άρσεναλ αφού εκτός από τους Σαμάκ (8/1) και Ζερβίνιο (17/4) που λείπουν στο Κόπα Άφρικα, τραυματίες είναι οι αμυντικοί Κοκελίν (7), Αντρέ Σάντος (8/1), Γιένκινσον (6) και Σανιά (6), και οι μέσοι Γκίμπς (5), Αρτέτα (17/3), Ντιαμπί (1) και Γουίλσιρ (0). Αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς ο Ανρί (1). Αναμένονται αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και λόγω των απουσιών, αλλά και λόγω της συνήθης τακτικής του Βενγκέρ σε ματς κυπέλλου.


 
Εντός: 7-2-2
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-0-3
Γκολ: 39-33 (συνολικά), 17-8 (εντός)

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Σχετικά ανεβασμένη η Άστον Βίλλα, αφού μετρά μόλις μια ήττα στα 6 τελευταία της παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, επικράτησε εκτός έδρας της Γούλβς με 2-3. Τα γκολ ο Ντάρεν Μπεντ με πέναλτι (11’) και δύο ο Ρόμπι Κιν (51’, 85’) Απουσίες στη μεσο-επιθετική γραμμή για τη Βίλλα αφού θα απουσιάσουν οι μέσοι Άιρλαντ (10/1) και Ν’Ζόγκμπια (18), και οι επιθετικοί Χέσκεϊ (15/1) και Αγκμποναλόρ (21/5). Τραυματίες είναι επίσης οι Κουέγιαρ (6), Χερντ (8) και Λιτσάι (0). Δανεικός δόθηκε ο επιθετικός Ντελφουνέσο (4) στη Λέστερ, όπως και ο μέσος Ντέλφ (11) στη Λιντς.

Εκτός: 3-6-2
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-1-1
Γκολ: 26-29 (συνολικά), 14-15 (εκτός) 


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Αν μιλούσαμε για ματς πρωταθλήματος τότε θα πηγαίναμε με σιγουριά στον άσσο. Το γεγονός ότι είναι ματς κυπέλλου, συν τις αναμενόμενες αλλαγές που θα δούμε και από τις δύο ομάδες, δε μας οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Θα πάμε όμως και πάλι με τον άσσο, βασιζόμενοι τόσο στο κίνητρο της Άρσεναλ για διάκριση, όσο και στο κίνητρο του Βενγκέρ πριν αρχίσει να «τρίζει» ακόμα περισσότερο η καρέκλα του. Ο άσσος πληρώνει από 1.57 (Bwin) ως 1.62 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση