» » » » Primera Division: Με «όπλο» την παράδοση η Βιγιαρεάλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Primera Division: Με «όπλο» την παράδοση η Βιγιαρεάλ
Το ντέρμπι «ουραγών» ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Σπόριτνγκ Χιχόν είναι αυτό που κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι θέλουν θετικό αποτέλεσμα γιατί κάθε βαθμός πλέον είναι... χρυσάφι.


22:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ



Δέκα σερί αγώνες χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσε η Βιγιαρεάλ, η οποία παρά την αλλαγή προπονητή δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η επιστροφή στις νίκες είναι αναγκαία.


Στο ντέρμπι «ουραγών» με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, θα έχει και πάλι πολλές απουσίες όμως στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα. Η Βιγιαρεάλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο «Μαδριγάλ» από τη Χιχόν και θέλει να δώσει συνέχεια σ' αυτό το σερί.


Καμούνιας, Τζουζέπε Ρόσι, Καταλά και Ουακάσο δεν υπολογίζονται από τους γηπεδούχους, ενώ εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Μάρκο Ρούμπεν.


Από νίκη ψυχολογίας προέρχεται η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε δίκαια της Μάλαγα, εντός έδρας, με 2-1. Αρκετά καλές εμφανίσεις, για τα δεδομένα της, πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό η φιλοξενούμενη, η οποία όμως δυσκολεύεται πολύ στο γκολ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετές οι απουσίες και πάλι για την Βιγιαρεάλ, η οποία όμως έχει μάθει φέτος να ζει μ' αυτές. Η έδρα και η παράδοση είναι το μεγάλο της «όπλο» κόντρα στη Χιχόν. Αν το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν πάρει και τώρα τη νίκη θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια, καθώς αυτά τα παιχνίδια οφείλει να τα... καθαρίζει.
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση