betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Super League: ΠΑΣάς ή... ΠΑΣο για τίτλο
Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στα Γιάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Στο Περιστέρι έχουμε επανάληψη του αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης, καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη.



15:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ



Η εκπληκτική φετινή πορεία του Ατρόμητου συνεχίστηκε και στο κύπελλο, όπου επικράτησε με 2-1 του Άρη και έτσι πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα οι Περιστεριώτες προέρχονται από τη δύσκολη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα στην 4η θέση, μαζί με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Ξάνθη που το Σάββατο πήρε ισοπαλία από την ΑΕΚ.


Το κλίμα στον Ατρόμητο είναι πολύ καλό και στόχος είναι η είσοδος στην 5άδα. Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι το σημερινό ματς δεν θα είναι ίδιο με αυτό του κυπέλλου και ο Δώνης θέλει να υπάρξει η απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα.

Ο Άρης μετά τον αποκλεισμό του στο κύπελλο είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη αν θέλει να σώσει τη φετινή πολύ κακή χρονιά. Αλλωστε στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, ανέβηκε στην 9η θέση απέχοντας εννέα πόντους από την πεντάδα, διαφορά όμως που τώρα μπορεί να μειωθεί με νίκη μέσα στο Περιστέρι.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως και στο κύπελλο, έτσι και τώρα περιμένουμε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Και αν στο κύπελλο το Over είχε αξία επειδή βρισκόταν σε υψηλές αποδόσεις, τώρα κάτι τέτοιο ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό, αφού για να ελπίζει σε πλέι-οφ ο Άρης είναι υποχρεωμένος να παίξει πιο ανοιχτά και να διεκδικήσει το τρίποντο. Και πάλι οι αποδόσεις αγγίζουν ακόμα και το 3.00 (!) και θα πάρουν ένα μικρό ποντάρισμα.



15:00 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Η Κέρκυρα επικράτησε άνετα με 2-0 της Δόξας και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Έτσι συνέχισε την πρόσφατη ανοδική πορεία της, αφού ακόμα και στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, οι Φαίακες αν και έχασαν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση.


Η σημερινή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ειδικά από τη στιγμή που και ο Αστέρας έχει τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή. Θετικό για τους νησιώτες ότι πάνε σε αυτό το ματς με ανεβασμένη ψυχολογία και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.


Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εντυπωσιακός και συνάμα αποτελεσματικός στο κύπελλο, καθώς συνέτριψε με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και έτσι πήρε σπουδαία πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα είχε νικήσει με 1-0 τον Παναιτωλικό εντός έδρας και διατήρησε το αήττητό του στην Τρίπολη.


Η ομάδα με τον Τσιώλη στον πάγκο έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο δυνατό, όμως ακόμα προβληματίζει το γεγονός ότι εκτός έδρας ο Αστέρας σε επτά παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες, με τέρματα δύο υπέρ και 16 κατά.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς ζωής ή θανάτου για την Κέρκυρα, που ουσιαστικά είναι... εξάποντο. Ο Αστέρας είναι ανεβασμένος και σε πολύ καλή ψυχολογία, όμως οι επιδόσεις του εκτός έδρας είναι απογοητευτικές. Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ένα σημείο και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.



17:15 ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ


Ο ΠΑΟΚ απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Ξάνθη στα Πηγάδια, σε ένα ματς που δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο και οι συγκινήσεις που έκρυβε ήταν πολύ λίγες. Πάντως ο «Δικέφαλος» παρέμεινε αήττητος για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι και τουλάχιστον αμυντικά άφησε πολύ καλά δείγματα.


Οι Θεσσαλονικείς έχουν μπει σε μια... μεταβατική περίοδο, αφού η έλλειψη χρημάτων έχει οδηγήσει σε μείωση του μπάτζετ. Η ομάδα δείχνει να πατάει καλά ακόμα και χωρίς τους Βεϊρίνια, Κοντρέρας, αν και η απουσία του Πορτογάλου σίγουρα θα στοιχίσει στο δημιουργικό κομμάτι.


Ο Εργοτέλης επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες και στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν από νωρίς, όμως πάλεψαν μέχρι το τέλος και κράτησαν το αποτέλεσμα που τους φέρνει στην 8η θέση, πέντε πόντους μακριά από την 5άδα.


Τα πλέι-οφ είναι στο μυαλό της ομάδας του Ηρακλείου και γι' αυτό όλοι αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με συγκρατημένη αισιοδοξία, θεωρώντας ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι στις δυνατότητές τους.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς τον Βιεϊρίνια και τα πρώτα στοιχεία ήταν θετικά. Βέβαια κόντρα στην Ξάνθη φάνηκαν κάποιες αδυναμίες στη δημιουργία, αλλά η ομάδα έχει ακόμα ποιότητα και εμπειρία για να πετύχει τους στόχους της. Ο Εργοτέλης διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και είναι αρκετά ανταγωνιστικός, αλλά από την αρχή της σεζόν δεν έχει σταθερότητα και αυτό του έχει στοιχίσει. Η λογική λέει ότι θα το παλέψει το ματς, αλλά δύσκολα θα κρατηθεί όρθιος σε μια τόσο καυτή έδρα.


17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Σε πελάγη ευτυχίας η Πλατεία! Η ιστορική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο έφερε πολλά χαμόγελα στον Πανιώνιο, που άφησε έτσι για λίγο στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.


Λεφτά στους Νεοσμυρνιώτες δεν υπάρχουν και γι' αυτό έχουν ήδη αποχωρήσει πολλοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θα στηριχτεί μέχρι το τέλος σε αρκετά νέα παιδιά, τα οποία όμως έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής αρκετά καλό πρόσωπο, αν και στερούνται εμπειρίας.


Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς νίκη. Βέβαια αυτή ήταν η πρώτη ήττα του μετά από τρεις αναμετρήσεις, καθώς είχαν προηγηθεί η νίκη με τον ΟΦΗ, αλλά και οι ισοπαλίες με Άρη και Παναθηναϊκό.


Οι Αγρινιώτες απέχουν έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εφησυχάσουν. Προβληματισμός υπάρχει για τις εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας, και τη δυσκολία που έχει στο σκοράρισμα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πανηγυρικό το κλίμα στον Πανιώνιο μετά τη μεγάλη επιτυχία του κυπέλλου, όμως από τότε έφυγαν άλλοι δύο βασικοί! Είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσει η ομάδα σε αυτή την κατάσταση, αν και οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν σκληρά. Ο Παναιτωλικός έχει κάποιες καλές εκλάμψεις στο πρωτάθλημα έως τώρα, αλλά του λείπει η συνέχεια και η διάρκεια. Και εκτός των άλλων μακριά από το γήπεδό του αποδυναμώνεται σημαντικά. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και κάθε επιλογή εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο.



 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Ο ΠΑΣ γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 στους Ζωσιμάδες από τον Αστέρα Τρίπολης και είπε αντίο στον θεσμό του κυπέλλου. Οι Ηπειρώτες ήταν πολύ κακοί και παρουσίασαν πάρα πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία και τους στοίχισαν. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη και έτσι συμπλήρωσαν εννέα αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο.


Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει καταφέρει να αλλάξει κάτι στην ομάδα και ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στη Σούπερ Λίγκα. Ο Έλληνας τεχνικός είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος, όμως δεν τα παρατάει και πιστεύει ακόμα ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πετύχει τους στόχους του.


Ο Παναθηναϊκός έχασε τα... άχαστα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο και από τη στιγμή που άφησε το ματς να πάει στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι το πλήρωσε. Ο Πανιώνιος πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου και το «Τριφύλλι» έμεινε με το... παράπονο ότι αν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες θα μπορούσε να περάσει αυτό.


Ο αποκλεισμός έφερε μια παγωμάρα και μια απογοήτευση, όμως δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα. Άλλωστε ο βασικός στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα, αφού μόνο η σίγουρη παρουσία της ομάδας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορέσει να βελτιώσει κάπως την κατάσταση οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα έχει βρεθεί μέχρι τότε κάποια λύση.


Τώρα οι «πράσινοι» καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να αντιδράσουν άμεσα σε αυτή την απρόσμενη εξέλιξη. Η πίστη δεν έχει χαθεί, ενώ η αποστολή μόλις έφτασε στα Γιάννινα αποθεώθηκε από αρκετούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, που δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη στους παίκτες.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από το κακό στο χειρότερο πάει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αγγελο να μην έχει ακόμα νίκη από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στη Σούπερ Λίγκα (έχει νικήσει μόνο τον Διαγόρα στο κύπελλο). Το καλό για τους Γιαννιώτες είναι ότι πετυχαίνουν τον Παναθηναϊκό σε μια άσχημη γι' αυτόν περίοδο, αφού δεν είναι τόσο ο αποκλεισμός που ήρθε στο κύπελλο, αλλά περισσότερο οι προβληματικές εμφανίσεις της ομάδας στα πρόσφατα ματς. Οι «πράσινοι» κάνουν κοιλιά και θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μην την πατήσουν σε μια σκληρή έδρα και κόντρα σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς. Στοιχηματικά το «διπλό» δεν μας εμπνέει αξιοπιστία και αν κάτι θα ακουμπούσαμε σε αυτό το ματς, μάλλον αυτό θα ήταν το Over, ειδικά λαμβάνοντας υπ' όψιν την πολύ ευάλωτη άμυνα του Παναθηναϊκού.
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση