Κλήρωση και όμιλοι Champions League 2016-2017

Για πρώτη φορά, ύστερα από 20 χρόνια, οι όμιλοι Champions League δεν θα έχουν εκπρόσωπο από την Ελλάδα στην κορυφαία αυτή Ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Λέστερ, στην παρθενική εμφάνιση στους ομίλους του Champions League, βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ ως πρωταθλήτρια Αγγλίας, Επίσης, «σταχτοπούτα» στους ομίλους είναι κι η Ροστόφ, η οποία απέκλεισε με εμφατικό τρόπο τον Άγιαξ.
Θυμίζουμε πως στους ομίλους δεν μπορούν να «πέσουν» ομάδες απ’ την ίδια ομοσπονδία-χώρα. Επιπλέον, ύστερα από απόφαση των ανθρώπων της UEFA, ομάδες απ’ την Ουκρανία και τη Ρωσία δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο για πολιτικούς λόγους. Ο εφετινός τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ, στην Ουαλία.
Οι πρώτες αναμετρήσεις των ομίλων θα πραγματοποιηθούν στις 13-14 Σεπτεμβρίου.
Από τις ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ στατιστικά το 56% καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου! Και μόνο το 14% δεν καταφέρνει να προκριθεί στους «16»!

Όμιλοι Champions League 2016-2017

1ος όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν
Άρσεναλ
Βασιλεία
Λουντογκόρετς
2ος όμιλος
Μπενφίκα
Νάπολι
Ντινάμο Κιέβου
Μπεσίκτας
3ος όμιλος
Μπαρτσελόνα
Μάντσεστερ Σίτι
Γκλάντμπαχ
Σέλτικ
4ος όμιλος
Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης
Αϊντχόφεν
Ροστόβ
5ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Τότεναμ
Μονακό
6ος όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης
Ντόρτμουντ
Σπόρτινγκ
Λέγκια
7ος όμιλος
Λέστερ
Πόρτο
Μπριζ
Κοπεγχάγη
8ος όμιλος
Γιουβέντους
Σεβίλλη
Λιόν
Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Πέρα από τα γκρουπ που θα σχηματιστούν στη νέα διοργάνωση, σήμερα θα μάθουμε και ποιος εκ των Γκάρεθ Μπέιλ, Αντουάν Γκριεζμάν και Κριστιάνο Ρονάλντο θα βραβευθεί από την UEFA ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς που πέρασε.
Εκτός από τη σημερινή κλήρωση για τους ομίλους, η UEFA φυσικά έχει ανακοινώσει και τις κληρώσεις των επόμενων φάσεων. Στις 12 Δεκεμβρίου η κλήρωση για τη φάση των «16», στις 17 Μαρτίου για τους προημιτελικούς και στις 21 Απριλίου για τους ημιτελικούς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση