» » » » » » » Europa League: «Σφραγίζει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League Ολυμπιακός – Αρούκα

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Europa League την Πέμπτη 25/08/2016

Προϊστορία: –
Α’ Ματς: ΑΡΟΥΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στην Χάποελ Μπέερ Σεβά και λογικά θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League, μετά το 1-0 επί της Αρούκα στην Πορτογαλία. Το μοναδικό, αλλά καθοριστικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σεμπά 27′, με τον γκολκίπερ Καπίνο να σώζει τους «ερυθρόλευκους» με τις επεμβάσεις του στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Με το… δεξί στο ντεμπούτο του ο Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», αφού δεν τους έπαιρνε για ακόμη ένα κάζο, όπως αυτό στα προκριματικά του Champions League. Με λίγη προσοχή σήμερα δεν θα έχουν πρόβλημα για τους ομίλους του Europa League. Νέα προσθήκη ο εξτρέμ Μαρίν, ενώ λείπει πάντα ο δεξιός μπακ Ελαμπντελαουί.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΑΡΟΥΚΑ: Δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό της εαυτό η Αρούκα και ειδικά στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με το πειστικό 2-0 την Νασιονάλ Μαδέιρα εντός έδρας, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής. Από νωρίς μπροστά στο σκορ, ενώ φανέρωσε το θετικό πρόσωπο που είχε σε όλη την σεζόν πέρσι. Πάντως, η πορεία της στην Ευρώπη αναμένεται να είναι πολύ σύντομη, καθώς καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, με το οποίο ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, της λείπει η εμπειρία και θα ψάξει για να ένα θαύμα ουσιαστικά στο Φάληρο, καθώς εξυπηρετείται μονάχα με την ανατροπή. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες σημαντικές αλλαγές εντός αρχικής ενδεκάδας από πλευράς τεχνικής ηγεσίας.
Εκτός:
Γκολ:
Τελευταία 5:

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Ολυμπιακός – Αρούκα

Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι και πάλι σοβαρός, ώστε να μην δεχθεί γκολ και στην συνέχεια να τρέχει. Το no goal είναι η επιλογή μας στο 1,65 από την (Betshop)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση