Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Μονακό – Λεβερκούζεν

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Champions League την Τρίτη 27/09/2016

Προϊστορία: 2-0-0
Πέρυσι: –
ΜΟΝΑΚΟ: Έδειξε χαρακτήρα στο εντός έδρας ματς με την επικίνδυνη Ανζέ και πήρε το ματς με ανατροπή και τελικό σκορ 2-1. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, μένοντας μάλιστα πίσω, αλλά η απάντηση της ήταν άμεση, με δύο τέρματα του αμυντικού Γκλικ. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Παρί Σεν Ζερμέν και σκαρφάλωσε εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκπληκτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Ζαρντίμ, αφού είχε κάνει μεγάλο αποτέλεσμα και στο Λονδίνο για το Champions League, όπου κέρδισε στην πρεμιέρα του ομίλου την Τότεναμ με 2-1 και αμέσως απέκτησε αρκετές πιθανότητες για πρόκριση. Σίγουρα εκτός ο εξτρέμ Ντιράρ. Αμφίβολη η συμμετοχή του φορ Φαλκάο.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Σόου του Τσιτσαρίτο με χατ τρικ στο άκρως απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάιντζ και μεγάλη νίκη με 3-2. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, ο Μεξικανός φορ θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό και οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση. Αποτέλεσμα που ήθελε πολύ η Λεβερκούζεν για να πάρει τα πάνω της, καθώς το ξεκίνημα της κρίνεται… μουδιασμένο. Συνεχόμενες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις «ασπιρίνες», αφού σήμερα παίρνει σειρά το Champions League και η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό, όπου πρέπει να διορθώσει αρκετά για να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τραυματίες ο μέσος Γιουρτσένκο και ο εξτρέμ Μπελαραμπί. Αμφίβολος ο μέσος Τσαλχάνογλου.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το Μονακό – Λεβερκούζεν

Δύο ομάδες με αμυντικά προβλήματα, που βρίσκουν όμως με σχετική άνεση τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Λογικά θα έχουμε αρκετά τέρματα στην αναμέτρηση. Μια χαρά φαντάζει το over 2,5 στο 2,10 από την Mybet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση