» » » » » » » Champions League: Μεγάλη λάμψη στο Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Champions League την Τρίτη 27/09/2016

Προϊστορία: 3-2-4
Πέρυσι: –
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πήρε αυτό που ήθελε από το εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με την Φράιμπουργκ, κερδίζοντας 3-1. Δεν εντυπωσίασε αυτή την φορά με την εμφάνιση της, αλλά δεν γίνεται συνέχεια να βάζει πέντε και έξι τέρματα. Συνεχίζει με μία μόλις απώλεια στην φετινή Μπουντεσλίγκα η ομάδα του Τούχελ και είναι πάντα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπάγερν. Ίσως οι ποδοσφαιριστές της Μπορούσια να είχαν και την σημερινή πολύ μεγάλη αναμέτρηση για το Champions League, με την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το εντυπωσιακό 6-0 στην Πολωνία και την έδρα της Λέγκια για την πρεμιέρα των ομίλων. Τραυματίες οι στόπερ Μπάρτρα, Σούμποτιτς και ο εξτρέμ Ρόις.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΡΕΑΛ Μ.: Ήταν να μην αρχίσει τις γκέλες, αφού μετά το 1-1 του «Μπερναμπέου» με την Βιγιαρεάλ, ακολούθησε το 2-2 στο γήπεδο της Λας Πάλμας το βράδυ του Σαββάτου. Μια ούτως ή άλλως δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Ζιντάν, που άφησε τέσσερις βαθμούς σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Την περασμένη Τετάρτη είχε φέρει 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου». Δεν έχει όμως χρόνο να κοιτάξει πίσω, αφού ακολουθεί η άκρως απαιτητική έξοδος στο Ντόρτμουντ, όπου αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές. Ευτυχώς γι’ αυτήν είχε κερδίσει έστω και δύσκολα την Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα των ομίλων για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με 2-1. Τραυματίες ο αριστερός μπακ Μαρσέλο και ο μέσος Κασεμίρο.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοίχημα για το Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ματσάρα στο Ντόρτμουντ, με την Μπορούσια που είναι πιο γρήγορη και πιο φορμαρισμένη σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης την δεδομένη χρονική στιγμή. Λόγω της έδρας θα ρισκάρουμε στον άσο και το 2,60 από την Mybet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση