Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Αμβούργο – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας την Παρασκευή 21/10/2016
Προϊστορία: 41-24-29
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 0-0
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Σε ένα ματς που έγιναν πολλά το σημαντικό είναι ότι άντεξε σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Γκλάντμπαχ και απέσπασε το ισόπαλο 0-0. Με 10 παίκτες από νωρίς και το πιο παράδοξο ήταν πως γλίτωσε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι. Αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος πόντος για το Αμβούργο στις πρώτες εφτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος και με απολογισμό 0-2-5 βρέθηκε μοιραία στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο νέος προπονητής Γκίζντολ προσπαθεί να φτιάξει ότι μπορεί σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα και το μόνο που χρειάζεται βέβαια είναι η πρώτη νίκη σήμερα απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ξεχωρίζουν οι απουσίες των αμυντικών Τζουρού (4 συμ.), Κλέμπερ (4 συμ.).
Εντός: 0-1-2
Γκολ: 2-12
Τελευταία 5: 0-1-4
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Άξια συγχαρητηρίων η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος τόσο γιατί απέσπασε τον πόντο από την πρωτοπόρο Μπάγερν (2-2), όσο και επειδή έφερε το ματς στα ίσα, ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Σαφώς και αυτό το αποτέλεσμα πανηγυρίστηκε σαν νίκη για τους ανθρώπους της ομάδας, παρότι αυτή δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Πάντως, το ξεκίνημα της κρίνεται θετικό, έχοντας απολογισμό 3-2-2 μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα και μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια της χωρίς το παραμικρό άγχος. Εκτός μεταξύ άλλων ο αμυντικός Βαρέλα (2 συμ.), οι μέσοι Στεντέρα, Χούστι (7 συμ./1 γκολ) και οι επιθετικοί Μπλουμ (3 συμ.), Ρέμπτιτς (4 συμ.).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα για το Αμβούργο – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Δεν πάει άλλο για το Αμβούργο, που θέλει πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα, καθώς βρίσκεται μονίμως στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο άσος πληρώνει 2,40 στην Vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση