» » » » » » » Στον πάγκο ο Χιμένεθ στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Στον πάγκο ο Χιμένεθ στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης για την Σούπερ Λιγκ

Για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ θα γίνει η αναμέτρηση ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, με την γηπεδούχο να έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Ισπανό Μανόλο Χιμένεθ και να επιθυμεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.
Η ΑΕΚ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα έχει πέσει στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη πεντάδα και συνολικό απολογισμό 5-7-4 και γκολ 23 υπέρ και 16 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε, ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 3-2. Το παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, προηγήθηκε ο Παναιτωλικός, η ΑΕΚ γύρισε το μας σε 1-2 πριν την λήξη του ημιχρόνου, αλλά ο γηπεδούχος εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τον άσχημο αγωνιστικό χώρο και μπόρεσε να κάνει το 3-2, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Ο Ζοσέ Μοράις έχοντας σε 11 ματς μόνο δύο νίκες δεν μπορούσε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, έτσι παραιτήθηκε και την θέση του θα πάρει ο Ισπανός Χιμένεθ και έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση παλιότερα. Στο ΟΑΚΑ  μπορεί να είναι αήττητη, όμως δεν κερδίσει, έχει τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες με γκολ 14 υπέρ και μόλις τέσσερα κατά. Προέρχεται από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα, στα οχτώ τελευταία έχει μόνο δύο νίκες. Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα της όσον αφορά τα γκολ, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Σήμερα δεν είναι διαθέσιμοι οι γνωστοί Τσιγκρίνσκι,Αλμέιδα και Αραβίδης που δεν υπολογίζεται για την συνέχεια.
Ο Αστερας Τρίπολης βρίσκεται στην δέκατη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, +7 από τις δύο επικίνδυνες θέσεις, έχοντας ρεκόρ 5-4-7 και γκολ 18 υπέρ και 22 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακός, μένοντας στην λευκή ισοπαλία και λόγω του αγωνιστικού χώρου που σε πολλές περιπτώσεις θύμιζε λίμνη από την συνεχόμενε βροχή. Λόγω της απόδοσης του στα πρόσφατα ματς, μπορεί να κοιτάει προς τα πάνω, από την πρώτη πεντάδα απέχει μόνο έξι βαθμούς.
Πάντως αν θέλει να έχει παραπάνω βλέψεις θα πρέπει να βελτιωθεί μακριά από την Τρίπολη, αφού μέχρι τώρα έχει έξι ήττες και από μία νίκη και ισοπαλία, έχοντας σκοράρει μόνο έξι φορές και δεχτεί 16 γκολ. Συνολικά έχει 9 στα 16 γκολ γκολ και 5 στα 8 over 2,5 και γκολ γκολ εκτός έδρας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα του και οι μεταγραφές αναμένεται να την βοηθήσουν και άλλο, ο αμυντικός Σελίν έχει βελτιώσει την αμυντική επίδοση ενώ ο Μανιάς έχει δώσει όγκο και δύναμη στην επίθεση, σήμερα είναι εκτός λόγω τιμωρίας ο μέσος Μάσα που έχει σκοράρει τρεις φορές.
Πάμε στοίχημα ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Ο Χιμένεθ αναμένεται να βελτιώσει και να δώσει ψυχολογία στην ομάδα της ΑΕΚ, έτσι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Αστέρα εκτός έδρας και να πάρει μία νίκη για την δύσκολη συνέχεια, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 μας δίνεται σε απόδοση 2,05 στον stoiximan.gr και αξίζει να πει στο παιχνίδι μας
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση