» » » » » » Στοιχημα: Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου Ν.Αμερικής

Στοιχημα: Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου Ν.Αμερικής δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική

Στον όμιλο για τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου στην ζώνη της Νοτίου Αμερικής διεξάγεται η 14η αγωνιστική και δεύτερη συνεχόμενη όπου όλα ακόμα είναι ανοικτά. Η Βραζιλία βρίσκεται με διαφορά στην πρώτη θέση, από κάτω επτά ομάδες διεκδικούν τέσσερις θέσεις και οι δύο ομάδες είναι στον πάτο και ουσιαστικά δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Σήμερα, όπως πάντα θα βασιστώ στον κίνητρο στο στοιχημα, αφού το μόνο που κυνηγούν οι εθνικές ομάδες είναι οι βαθμοί, πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Εύκολη νίκη με μηδέν παθητικό η Βραζιλία

Η Βραζιλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς και απόσταση από την δεύτερη θέση επτά βαθμών, αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή θα πάρει εύκολα την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ στην Ρωσία το 2018. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας εκτός έδρας την δυνατή Ουρουγουάη με τελικό σκορ 1-4, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά απάντησε άμεσα, πήρε το προβάδισμα στις αρχές του δεύτερου μέρους, ολοκληρώνοντας την νίκη με άλλα δύο γκολ προς το τέλος του μας.
Μετά το κακό ξεκίνημα, μετράει επτά συνεχόμενες νίκες στα πιο πρόσφατα ματς, στην Βραζιλία έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει 18 φορές και δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα. Λόγω τιμωρίας με κάρτες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αμυντικός Ντάνι Άλβες.
Η Παραγουάη βρίσκεται στην έβδομη θέση με 18 βαθμούς, δύο πίσω από την θέση των μπαράζ και τρεις από την απευθείας πρόκριση. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε τον Ισημερινό και μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 2-1, αφού μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά έχει απολογισμό 5-2-5 με γκολ 13 υπέρ και 18 κατά, ενώ μακριά από την χώρα έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει μόνο τέσσερα γκολ και δεχτεί 8 γκολ.
Πρόταση στοιχημα Βραζιλία – Παραγουάη: Η Βραζιλία είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει και κερδίζει με άνεση σε όλα τα ματς, σήμερα αναμένω να κάνει άλλη μία νίκη, χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ, ο άσσος σε συνδυασμό με το no goal μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan.gr
Βραζιλία – Παραγουάη @@ 1 & no goal σε απόδοση 1,70 (Stoiximan.gr

Για την τρίτη συνεχή νίκη η Αργεντινή

Η Βολιβία είναι στην προτελευταία θέση και με επτά βαθμούς δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης, έχει δέκα ήττες και δύο νίκες σε 13 ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Κολομβίας, πάλεψε αλλά επτά λεπτά πριν την λήξη του ματς έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας τελικά με 1-0.
Διαθέτει την χειρότερη επίθεση με 10 γκολ και την χειρότερη αμυντική γραμμή με 32 γκολ παθητικό, δέχεται δηλαδή 2,5 γκολ περίπου ανά ματς. Μακριά από την Βολιβία έχει μόνο ήττες, έχοντας σκοράρει σε επτά παιχνίδια μόνο ένα γκολ και δεχτεί 20.
Η Αργεντινή ανέβηκε στην τρίτη θέση με 23 βαθμούς και απολογισμό 6-4-3 και γκολ 15 υπέρ και 12 κατά. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και έκανε δύο νίκες με Κολομβία και Χιλή την προηγούμενη αγωνιστική σκοράροντας από νωρίς με πέναλτι του Λιονέλ Μέσσι.
Μακριά από την Αργεντινή συνήθως δυσκολεύεται, εκτός έδρας έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει επτά φορές και δεχτεί οχτώ τέρματα. Μετά την πρωτοπόρο Βραζιλία διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 12 γκολ παθητικό με 13 παιχνίδια στον όμιλο.
Πρόταση στοιχημα Βολιβία – Αργεντινή: Η Αργεντινή απαιτείται να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Βολιβίας και να πάρει την νίκη για να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 1,72 στην Vistabet.gr
Βολιβία – Αργεντινή @@ 2 σε απόδοση 1,72 (Vistabet.gr)

Χωρίς περιθώριο το Περού

Το Περού βρίσκεται στην όγδοη θέση με 15 βαθμούς, πέντε πίσω από την πέμπτη θέση και έξι από την απευθείας πρόκριση με απολογισμό 4-3-6 και γκολ 20 υπέρ και 22 κατά. Αν δεν πάρει σήμερα την νίκη θα μείνει αρκετά πίσω από τις υπόλοιπες ομάδες, οπότε απαιτείται να τα δώσει όλα για την νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Βενεζουέλας, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο μέρος όμως, μείωσε με την έναρξη και έφερε το ματς στα ίσια λίγο μετά, παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό.
Εντός έδρα έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ 10 υπέρ και 11 κατά. Σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ για αυτό το λόγο έχει 9 στα 13 over 2,5 και 4 στα 5 πιο πρόσφατα ματς over 2,5 και γκολ γκολ. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ράμος.
Από την άλλη η Ουρουγουάη είναι στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, χωρίς ακόμα να έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση, ο συνολικός απολογισμός της είναι 7-2-4 και γκολ 25 υπέρ και 15 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, κάνοντας μία κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 1-4 από την Βραζιλία, παρόλο που σκόραρε πρώτη στο ματς. Αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αν δεν συνέλθει άμεσα θα έχει πρόβλημα στο τέλος.
Μακριά από την έδρα της δεν τα καταφέρνει, έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 8-10. Συνολικά μετράει 10 στα 13 over 2,5 και έξι συνεχόμενα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας έχει 4 στα 6 over 2,5. Σήμερα, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.
Πρόταση στοιχημα Περού – Ουρουγουάη: Σημαντική αναμέτρηση για τις ομάδες που θέλουν την νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, αναμένω τα δώσουν όλα για την νίκη, κάνουν συχνά μεγάλα σκορ και θα προτείνω το over 2,5 σε απόδοση 1,95 στην Goalbet.gr, μία απόδοση με αξία.
Περού – Ουρουγουάη @@ over 2,5 σε απόδοση 1,95 (Goalbet.gr)

Μάχη με γκολ στο Ισημερινός – Κολομβία

Ο Ισημερινός βρίσκεται στην θέση των μπαράζ με 20 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 6-2-5 και γκολ 23 υπέρ και 18 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην Παραγουάη με 2-1, κάνοντας μία μέτρια εμφάνιση, όπου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προς το τέλος του αγώνα.
Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή, έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 12 υπέρ και έξι κατά. Συνολικά μετράει 8 στα 13 γκολ γκολ.
Από την άλλη η Κολομβία είναι μία θέση παραπάνω με 21 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 6-3-4 και γκολ 16 υπέρ και 15 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική με την βοήθεια της έδρας της κέρδισε με 1-0 στο τέλος την αδύναμη Βολιβία με τέρμα του Χάμες Ροντρίγκες.
Μακριά από την Κολομβία έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει έξι φορές και δεχτεί 11 τέρματα. Εκτός έδρας έχει 3 στα 6 γκολ γκολ.
Πρόταση στοιχημα Ισημερινός  – Κολομβία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση, διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ σήμερα για να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 στην Interwetten.gr
Ισημερινός  – Κολομβία @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 (Interwetten.gr)

Πρόταση στοιχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018

  • Βραζιλία – Παραγουάη @@ 1 & no goal σε απόδοση 1,70 (Stoximan.gr)
  • Βολιβία – Αργεντινή @@ 2 σε απόδοση 1,72 (Vistabet.gr)
  • Περού – Ουρουγουάη @@ over 2,5 σε απόδοση 1,95 (Goalbet.gr)
  • Ισημερινός  – Κολομβία @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 (Interwetten.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση