» » » » » Προγνωστικά μία στροφή πριν το τέλος

Προγνωστικά μία στροφή πριν το τέλος στην Σούπερ Λιγκ

Γεία χαρά σε όλους, η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ φτάνει στο τέλος της, αφού σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο χαμηλά όσο και ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα που κρίνονται πολλά. Κάποιες ομάδες παλεύουν για την παραμονή ενώ οι μεγάλες να μαζέψουν βαθμούς για τα Πλεϊ Οφ, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σε φουλ φόρμα ο Ηρακλής

Στο Καυταντζόγλειο ο φορμαρισμένος Ηρακλής υποδέχεται τον αδιάφορο Παναιτωλικό όπου με την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Βέροια εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του.
Ο Ηρακλής δεν τα παράτησε ποτέ, πάλευε όλα τα ματς, έτσι δικαιώθηκε στο τέλος, όπου έκανε τρεις συνεχείς νίκες και ανέβηκε στους 25 βαθμούς, δύο πάνω από τον προτελευταίο Λεβαδειακό, ισοβαθμώντας με την Λάρισα, έχοντας μάλιστα την ισοβαθμία. Εντός έδρας έχει δύο νίκες, οχτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ ο Παναιτωλικός μακριά από το Αγρίνιο χάνει από την δύναμη του, έχοντας μόνο μία νίκη.
Την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα που ίσως χρειάζεται ακόμα βαθμούς, έτσι σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή.
Προγνωστικά Ηρακλής – Παναιτωλικός: Στον Ηρακλή όλοι δείχνουν ότι το πιστεύουν, σήμερα θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον αδιάφορο Παναιτωλικό, το κίνητρο είναι ισχυρό, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan.gr
Ηρακλής – Παναιτωλικός @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Σχετικά αδιάφορο το Κέρκυρα – Πανιώνιος

Η αναμέτρηση Κέρκυρα – Πανιώνιος είναι σχετικά αδιάφορη, η γηπεδούχος Κέρκυρα έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Πανιώνιος είναι σίγουρα στα Πλεϊ Οφ και το μόνο που απομένει είναι με πόσους βαθμούς να ξεκινήσει την διαδικασία.
Πολύ μικρά κάνουν οι δύο ομάδες, η Κέρκυρα έχει 12 στα 14 under 2,5 εντός έδρας, ενώ ο Πανιώνιος έχει 11 στα 14 under 2,5 εκτός έδρας.
Προγνωστικά Κέρκυρα – Πανιώνιος: Ουσιαστικά μόνο ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται, δεν βλέπω να ανοίγει το σκορ, έτσι το under 2,5 σε απόδοση 1,53 στην Goalbet.gr έχει τύχη.
Κέρκυρα – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53 (Goalbet.gr)

Μεγάλο ενδιαφέρον στην Λιβαδειά

Στην Βοιωτία ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, με την φιλοξενούμενη να είναι πιο άνετη βαθμολογικά.
Ο Λεβαδειακός είναι στην προτελευταία θέση με 23 βαθμούς, με απόσταση δύο βαθμών από την σωτηρία, έχοντας να αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική στην Νέα Σμύρνη τον εξαιρετικό Πανιώνιο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολύ δύσκολη αποστολή. Η ΑΕΚ έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών από την έκτη Ξάνθη, χρειάζεται κάποιους βαθμούς ακόμα για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά, αλλά δύσκολα θα έχει κάποιο θέμα.
Ότι καλό κάνει ο Λεβαδειακός είναι στην έδρα του, αφού μακριά από αυτήν έχει μόλις τρεις βαθμούς σε 14 ματς. Εντός έδρας έχει 11 στα 14 γκολ γκολ, ενώ προέρχεται από επτά συνεχή, στα οχτώ πιο πρόσφατα τα έξι ήταν με γκολ γκολ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ εκτός από τους τραυματίες και τους τιμωρημένους, θα αφήσει και άλλους παίκτες να ξεκουραστούν ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας
Προγνωστικά Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Αναμένω ανοικτό ματς και με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από μία φορά και αν επιβεβαιώνεται το γκολ γκολ που μας δίνεται σε καλή απόδοση στο 2,00 στην Vistabet.gr
Λεβαδειακός – ΑΕΚ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,00 (Vistabet.gr)

Έναν βαθμό χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννενα και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα δύο τελευταία ματς για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο και μαθηματικά. Μικρές οι αποδόσεις, no bet σε αυτή την αναμέτρηση

Παναθηναϊκό – Ατρόμητος στην Λεωφόρο 

Στο Απόστολος Νικολαϊδης ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον αδιάφορο Ατρόμητο, ουσιαστικά αδιάφορος είναι και ο γηπεδούχος, το μόνο κίνητρο του είναι να μπει με όσον τον δυνατόν περισσότερος βαθμούς στα Πλεϊ Οφ, για αυτό θα κυνηγήσει την νίκη.
Ο κίπερ Στιλ αποχώρησε από το τελευταίο πρόγραμμα με κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και η χρονική διάρκεια της απουσίας του. Πλην του Στιλ εκτός αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μολέντο, Ρέις όπως επίσης και οι Χουχούμης, Τελάντερ που είναι επίσης τραυματίες. Κανονικά στην αποστολή ο Μάρκους Μπέργκ, η συμμετοχή του όμως θα κριθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Αναμένω ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί την έδρα του και την αδιαφορία του αντιπάλου του και να πάρει την νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στην Sportingbet.gr
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)

Ενδιαφέρουσα μάχη στα Περιβόλια

Στα Χανιά ο τοπικός Πλατανιάς θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, όντας αδιάφορος αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Το δύσκολο πρόγραμμα του Πλατανιά δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει την είσοδο του στα Πλεί Οφ, αφού στα πιο πρόσφατα ματς, ηττήθηκε από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και έμεινε ισόπαλος με τον Πανιώνιο.
Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα στα Πλεϊ Οφ και θέλει να ξεκινήσει με περισσότερους βαθμούς για να έχει περισσότερες ελπίδες να κατακτήσει την πρώτη θέση της διαδικασίας και την έξοδο του στο επόμενο Τσαμπιονς Λιγκ. Την επόμενη εβδομάδα έχει τον επαναληπτικό του 2-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, δύσκολη αποστολή όμως να ανατρέψει την κατάσταση.
Επίσης, η νίκη θα του επιτρέψει να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του.
Προγνωστικά Πλατανιάς – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη, αλλά εκτός Τούμπας χάνει δύναμη, ενώ σκοράρει με αρκετή δυσκολία, αναμένω κλειστό ματς με πολύ λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στην Interwetten.gr
Πλατανιάς – ΠΑΟΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55 (Interwetten.gr)

Υποβιβασμένη η Βέροια, με νίκη παραμένει οριστικά ο Αστέρας

Στην Βέροια υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού η Βέροια είναι μαθηματικά υποβιβασμένη, αφού απέχει έξι βαθμούς από Λάρισα και Ηρακλή, αλλά μειονεκτεί στις ισοβαθμίες, ακόμα και δύο νίκες να πάρει δεν προλαβαίνει το τρένο της παραμονής.
Ο Αστέρας Τρίπολης έχει 27 βαθμούς, τέσσερις πάνω από τον προτελευταίο Λεβαδειακό και με νίκη σήμερα , τελειώνει την υπόθεση παραμονής.
Η Βέροια έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και δεν πιστεύω ότι υπάρχει διάθεση για ποδόσφαιρο σήμερα.
Προγνωστικά Βέροια – Αστέρας Τρίπολης: Λόγω της κατάστασης και του κινήτρου το διπλό λίγο πάνω από 1,30 και σίγουρα δεν υπάρχει αξιά, μπορεί να είναι η βάση μας για κάποια παρολί.
Βέροια – Αστέρας Τρίπολης @@ 2 σε απόδοση 1,33 (Stoiximan.gr)

Καίγεται για την νίκη η Λάρισα

Στον κάμπο η Λάρισα υποδέχεται την Ξάνθη με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η Λάρισα είναι ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 25 βαθμούς, δύο πάνω από τον Λεβαδειακό και σε καμία περίπτωση δεν είναι εξασφαλισμένη.
Η Ξάνθη είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την πέμπτη ΑΕΚ όμως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει αυτήν την απόσταση και πάρει αυτή μέρος στα Πλεϊ Οφ. Η δύναμη της γηπεδούχου είναι το ΑΕΛ Αρίνα, διότι μακριά από το κοινό δεν έχει ακόμα νίκη, έχοντας πάρει μόνο πέντε βαθμούς εκτός έδρας, αντίθετα εντός έχει τέσσερις ήττες σε 14 παιχνίδια.
Προγνωστικά Λάρισα – Ξάνθη: Δεν γνωρίζω τις διαθέσεις της Ξάνθης, έτσι θα ακολουθήσω το κίνητρο της γηπεδούχου, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας προσφέρεται σε απόδoση 1,61 στην Sportingbet.gr και αξίζει να μπει στα δελτία μας.
Λάρισα – Ξάνθη @@ 1 DNB σε απόδοση 1,61 (Sportingbet.gr)

Προγνωστικά Super League

  • Ηρακλής – Παναιτωλικός @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,80 (Stoximan.gr)
    Κέρκυρα – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53 (Goalbet.gr)
    Λεβαδειακός – ΑΕΚ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,00 (Vistabet.gr)
    Παναθηναϊκός – Ατρόμητος @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)
    Πλατανιάς – ΠΑΟΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55 (Interwetten.gr)
  • Βέροια – Αστέρας Τρίπολης @@ 2 σε απόδοση 1,33 (Stoiximan.gr)
  • Λάρισα – Ξάνθη @@ 1 DNB σε απόδοση 1,61 (Sportingbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση