» » » » » » Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018

Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική των ομίλων

Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική των τριών υπόλοιπων ομίλων για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2018. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής οι εθνικές ομάδες θα δώσουν πάλι ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Σήμερα, πραγματοποιούνται οι αγώνες από τον τέταρτο, έβδομο και ένατο όμιλο και περιλαμβάνονται σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στο στοίχημα προκριματικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μάχη πρωτιάς στην Ισλανδία

Για τον ένατο όμιλο η Ισλανδία υποδέχεται την Κροατία, σε μία αναμέτρηση που ίσως κρίνει την πρώτη θέση, η γηπεδούχος είναι στην δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς ενώ η Κροατία φιγουράρει στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς και με νίκη σήμερα θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα.
Η Ισλανδία, που ήταν εντυπωσιακή στο Euro, μετράει μόλις μία ήττα, από την σημερινή αντίπαλο της και έχει ελπίδες πρόκρισης. Συνολικά έχει τρία στα πέντε under 2,5.
Από την άλλη η Κροατία κάνει μία εξαιρετική πορεία, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα μετράει τέσσερις συνεχείς νίκες και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα βρεθεί του χρόνου στην Ρωσία. Αμυντικά είναι απροσπέλαστη, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε πέντε ματς, για αυτό το λόγο έχει 4 στα 5 under 2,5.
Στοίχημα προκριματικά Ισλανδία – Κροατία: Ίσως ένας βαθμός είναι αρκετός για τις δύο ομάδες και θα παλέψουν για αυτό, αναμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ισλανδία – Κροατία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,62 (Stoiximan.gr)

Περνάει από την Φιλανδία η Ουκρανία

Μένουμε στον ίδιο όμιλο, όπου η αδύναμη Φιλανδία υποδέχεται την Ουκρανία που κυνηγά την Ισλανδία και την Κροατία. Η Φιλανδία είναι απογοητευτική μέχρι τώρα, όπου έχει μόνο έναν βαθμό, αυτόν που πήρε στην πρεμιέρα, γιατί από εκεί και πέρα, μετράει μόνο ήττες, έχει σκοράρει μόνο τρεις φορές και δεχτεί οχτώ γκολ.
Η Κροατία έχει οχτώ βαθμούς, δύο πίσω από την Ισλανδία και πέντε από την πρωτοπόρο Κροατία, οι οποίες παίζουν μεταξύ τους. Έχει μόνο μία ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική από την Κροατία εκτός έδρας με σκορ 1-0.
Στοίχημα προκριματικά Φιλανδία – Ουκρανία: Περιμένω η Ουκρανία να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Φιλανδίας και να πάρει τους τρεις βαθμούς εύκολα ή δύσκολα, το διπλό είναι σε απόδοση 1,85 στην Novibet.gr
Φιλανδία – Ουκρανία @@ 2 σε απόδοση 1,85 (Novibet.gr)

Πολλά γκολ στα Σκόπια

Στον έβδομο όμιλο, όπου συμμετέχουν Ιταλία και Ισπανία γίνεται μάχη για το ποία από τις δύο ομάδες θα πάει απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ και ποία θα δώσει αγώνες μπαράζ.
Η Ισπανία πηγαίνει στα Σκόπια με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να μην δώσει δικαιώματα στην Ιταλία. Τα Σκόπια είναι κάκιστα αμυντικά, έχοντας δεχτεί 11 γκολ σε πέντε ματς και έχουν συνολικά 5 στα 5 over 2,5, ενώ η Ισπανία έχει πετύχει 19 γκολ και έχει 3 στα 5 over 2,5.
Στοίχημα προκριματικά Σκόπια – Ισπανία: Δεν αναμένω η Ισπανία να έχει πρόβλημα να κάνει μία ακόμα νίκη, λόγω της αμυντικής λειτουργίας των Σκοπίων θα προτείνω το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,62 στην Vistabet.gr
Σκόπια – Ισπανία @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,62 (Vistabet.gr)

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου

  • Ισλανδία – Κροατία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,62 (Stoximan.gr)
  • Φιλανδία – Ουκρανία @@ 2 σε απόδοση 1,85 (Novibet.gr)
  • Σκόπια – Ισπανία @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,62 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση