Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και των υπόλοιπων τεσσάρων ομίλων, όπου, όπως αναφέραμε και χτες θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις πρόκρισης αλλά και τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Λισσαβώνα για να αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ με μοναδικό στόχο την νίκη, αν θέλει να πάρει την τρίτη θέση, ώστε να βρεθεί αυτός στο Γιουρόπα Λιγκ στην φάση των 32. Μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά champions league, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δύσκολη αποστολή στην Λισσαβώνα
Στο πλαίσιο του τέταρτου ομίλου η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την δεύτερη και τρίτη θέση, αφού η κορυφή είναι καπαρωμένη από την Μπαρτσελόνα.
Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς, έχοντας κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκακή και την ισοπαλία που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική από την Γιουβέντους στο γήπεδο της. Έχει σκοράρει πέντε φορές και δεχτεί έξι τέρματα. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, στην έδρα της έχει πάρει βαθμό από την Γιουβέντους και έχει χάσει δύσκολα από την Μπαρτσελόνα με 0-1, δηλαδή έχει δεχτεί από ένα τέρμα από Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Στην Πορτογαλία είναι αήττητη, στην δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Πορτο, έχοντας οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Δεν υπολογίζονται σήμερα οι Σίλβα και Ντουμπιά, ενώ κανονικά είναι διαθέσιμοι οι Ματιέ, Καρβάλιο και… κατά το ήμισυ του Ακούνια που είναι αμφίβολος.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει μόνο έναν βαθμό, αυτόν που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική με την λευκή ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, στο Καραϊσκάκη. Έχει σκοράρει τρία γκολ και δεχτεί οχτώ τέρματα, εκτός έδρας έχει χάσει εύκολα από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Στην Σούπερ Λιγκ, είναι στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς, μόνο έναν όμως από την πρώτη θέση. Το Σάββατο, ενώ ήταν αρκετά καλός στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε δύσκολα τον Λεβαδειακό με 2-1.
Ο Οτζίτζα Οφόε προπονήθηκε και ο Λεμονής τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Ζντιέλαρ και Εμενίκε, όπως φυσικά και οι εκτός ευρωπαϊκής λίστας Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Μαρτίνς.
Προγνωστικά champions league Σπορτινγκ Λισσαβώνας – Ολυμπιακός: Σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που μπορεί να κρίνει τα πάντα, η Σπόρτινγκ είναι μία καλή ομάδα και το έχει δείξει τόσο στο πρωτάθλημα της όσο και στον όμιλο, ο Ολυμπιακός έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει και δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό σήμερα, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Ολυμπιακός @@ 1 σε απόδοση 1,55
Γκολ εκατέρωθεν στο Τορίνο
Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, οι δύο ομάδες είναι φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις, η Γιουβέντους όμως δεν είναι τόσο άνετη, αλλά χρειάζεται βαθμούς, αν χάσει σήμερα, την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Πορτογαλία και δεν θα είναι σίγουρη.
Η Γιουβέντους έχει επτά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες εντός έδρας και μία ισοπαλία και ήττα εκτός έδρας, έχει σκοράρει πέντε φορές και δεχτεί ισάριθμα τέρματα. Απόλυτα μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα over – under και γκολ γκολ. Στην Σέριε Α έπεσε στην τρίτη θέση με 31 βαθμούς και τέσσερις πίσω από την Νάπολι, έχει δέκα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Προέρχεται από ήττα με κακή εμφάνιση από την Σαμπντόρια με 3-2, τα δύο γκολ τα πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα, έχει δέκα βαθμούς, με μία μόνο βαθμολογική απώλεια, αυτή στο Καραϊσκάκη στο 0-0 με τον Ολυμπιακό. Μόλις έναν βαθμό θέλει για την μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης, έχει σκοράρει επτά φορές και έχει δεχτεί μόνο ένα τέρμα. Στην Ισπανία συνεχίζει να μην έχει αντίπαλο, είναι στην πρώτη θέση, έχοντας 11 νίκες σε 12 παιχνίδια, δεχόμενη μόλις τέσσερα τέρματα σε αυτά τα ματς. Είχε εύκολο απόγευμα το Σάββατο, κερδίζοντας 0-3 την Λεγκανές.
Προγνωστικά champions league Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, η Γιουβέντους δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θέλει όμως θετικό αποτέλεσμα, αναμένω οι δύο ομάδες να σκοράρουν, διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να το επιτύχουν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματος
Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,70
Λίγα γκολ στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρόμα
Για τον τρίτο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ρόμα, μη έχοντας κανένα περιθώριο για νέες βαθμολογικές απώλειες, ενώ η Ρόμα ίσως της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, στον όμιλο δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε την αδύναμη Καραμπάγκ, αν δεν κερδίσει σήμερα, θα χρειαστεί ένα θαύμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Σε τέσσερα ματς έχει πετύχει δύο γκολ και δεχτεί τρία, για αυτό το λόγο έχει τρία στα τέσσερα under 2,5. Στην Ισπανία είναι στην τέταρτη θέση με 24 βαθμούς, δέκα πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, μη μπορώντας να κάνει ένα σερί νικών. Το Σάββατο υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης, μένοντας στην λευκή ισοπαλία, μετά από ένα μέτριο αγώνα και από τις δύο ομάδες.
Η Ρόμα στον όμιλο είναι πρώτη, έναν βαθμό πάνω από την Τσέλσι, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με γκολ οχτώ υπέρ και τέσσερα κατά. Αυτή έχει τρία στα τέσσερα over 2,5, δείχνοντας σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια της. Στην Σέριε Α είναι στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς, πέντε πίσω από την κορυφή, έχοντας δέκα νίκες και δύο ήττες, έχοντας δεχτεί μόλις οχτώ τέρματα. Το Σάββατο στο ντέρμπι της Ρώμης, ήταν αρκετά καλή και επιβλήθηκε με 2-1 της Λάτσιο, πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ.
Προγνωστικά betcatalog champions league Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρόμα: Η Ατλέτικό Μαδρίτης θέλει μόνο νίκη, ενώ η Ρόμα θα είναι ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδύναμη Καραμπάγκ, περιμένω επανάληψη του πρώτου ματς (0-0) και να έχουμε πάλι λίγα γκολ, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75
Προγνωστικά champions league Τετάρτης
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Ολυμπιακός @@ 1 σε απόδοση 1,55
Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,70

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση