Καλημέρα σας, εν μέσω καρναβαλιού και τριημέρου, διεξάγεται κανονική αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ όπου υπάρχουν μονομαχίες σε όλες τις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Λαμία, ενώ στην Κέρκυρα θα γίνει το ματς παραμονής με τον Απόλλων Σμύρνης, τέλος στην Τρίπολη γίνεται μία μάχη για την πρώτη πεντάδα. Μην χάνουμε άλλο χρόνο ας δούμε τις σημερινές προβλεψεις Σουπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ
Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να κάνει ένα ακόμα βήμα για τον φετινό τίτλο.
Η Λαμία βρίσκεται στην πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 20 βαθμούς, πέντε πόντους περισσότερους από την Κέρκυρα και σίγουρα ακόμα δεν είναι άνετη βαθμολογικά. Εντός έδρας έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει εννιά γκολ και δεχτεί δέκα γκολ. Βασίζεται στην άμυνα για αυτό το λόγο έχει 17 στα 21 under 2,5 και no goal, ενώ στο γήπεδο της έχει μόνο ένα ματς με πάνω από τρία γκολ. Από τον Οκτώβριο έχει πάρει μόνο μία νίκη, στα τρία πρόσφατα ματς έχει πάρει μόνο ένα βαθμό.
Ο Μπάμπης Τεννές πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Μπεν Τζεμία. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Λινάρδος, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Φράγκος, Βάντερσον, Αστσεριτς και Μπούτνικ.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την κούρσα για τον τίτλο, έχει δύο βαθμούς παραπάνω από την ΑΕΚ και εννιά από τον Ολυμπιακό, αν παραμείνει η τιμωρία των -3. Ενώ στην Τούμπα, έχει το απόλυτο, μακριά από αυτή έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 14 υπέρ και έξι κατά. Αμυντικά είναι απροσπέλαστος με μόλις οχτώ γκολ παθητικό σε 21 ματς. Λόγω της άμυνας του, έχει μόνο πέντε γκολ γκολ σε 21 ματς. Προέρχεται από εννιά συνεχόμενες νίκες, όπου μόνο σε ένα από αυτά τα παιχνίδια έχει παραβιαστεί η εστία του.
Ο Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής. Στη διάθεση του Λουτσέσκου δεν είναι κι ο τιμωρημένος Εβγέν Σάκχοφ .
Οι 18 παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Γλύκος , Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης , Πρίγιοβιτς.
Προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Λαμία – ΠΑΟΚ: Η Λαμία θα παραταχθεί με την γνωστή αμυντική συνταγή της, όμως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει, πιστεύω να φύγει νικητής από αυτή την έδρα, έχει αποκτήσει δυναμική και ψυχολογία για την νίκη, το διπλό είναι σε απόδοση 1,35, ενώ τύχη έχει ο συνδυασμό διπλού και under 3,5 σε απόδοση 1,70 στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Λαμία – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,35  
Εξάποντο ματς στην Κέρκυρα
Στο νησί των Φαιάκων η Κέρκυρα υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, που αποτελεί μία αναμέτρηση παραμονής και εξάποντο ματς.
Η Κέρκυρα είναι στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον σημερινό αντίπαλο της. Τους βαθμούς, τους παίρνει εκτός, εκτός έδρας έχει συλλέξει μόνο τέσσερις. Ο εντός έδρας απολογισμός της είναι τρεις νίκες δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και 14 κατά. Μετά τον ουραγό Πλατανιά, διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 37 γκολ παθητικό σε 21 παιχνίδια. Συνολικά έχει 12 στα 21 under 2,5 και επτά στα δέκα εντός έδρας. Στα τελευταία ματς, έχει καταφέρει να κερδίσει τον Πλατανιά, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε την νίκη στην Ξάνθη με γκολ στις καθυστερήσεις.
Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Κέρκυρα στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο, αφού και ο Ροζέριο Τουράμ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη.
Αναλυτικά, η αποστολή είναι: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Ρόλε, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Τουράμ, Παμλίδης, Μυτίδης.
Ο Απόλλων Σμύρνης έχει 16 βαθμούς, με δέκα ισοπαλίες σε 21 ματς. Μακριά από την Ριζούπολη ακόμα δεν έχει κερδίσει, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και δεχόμενη 15 τέρματα. Συνολικά έχει 15 στα 21 under 2,5 και επτά στα δέκα εκτός έδρας. Η τελευταία του νίκη, ήταν στις αρχές Νοεμβρίου. Προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες στα πιο πρόσφατα ματς, με Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Λεβαδειακό.
Στην αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας Ιρλανδός επιθετικός Άντονι Στόουκς, ενώ θα απουσιάσουν Ελί Ελμπάζ, Αλέξανδρος Κούρος και ο Κώστας Μενδρινός. Ο Γιώργος Παράσχος πήρε τους: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ανιέτε, Καστιγέχος, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Παπάζογλου, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλο, Τσουκαλά, Στόουκς.
Προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης: Αίμα και άμμος είναι η αναμέτρηση, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί εξάποντο, τα πάντα είναι ανοικτά, έτσι θα μείνω μακριά από το αποτέλεσμα, θα ποντάρω στα λίγα γκολ, αφού οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και θα ρισκάρουν, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων
Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45
Μάχη πεντάδας στην Τρίπολη
Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρώτη πεντάδα, με τον φιλοξενούμενο να έχει τον πρώτο λόγο.
Ο Αστέρας Τρίπολης με 28 βαθμούς, βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από τον πέμπτο Πανιώνιο και θα παλέψει μέχρι τέλους για την Ευρωπαϊκή θέση. Απόλυτα μοιρασμένα τα συνολικά αποτελέσματα του, στην Τρίπολη, μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 16 γκολ και δεχτεί εννιά τέρματα. Συνολικά έχει 15 στα 21 under 2,5 με 13 no goal και επτά στα 11 under 2,5 εντός έδρας. Δείχνει να είναι σε κάμψη, δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, έχοντας δύο ισοπαλίες και ήττες, την τελευταία αγωνιστική, ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει μόνο στον Ισνάλδο. Η αποστολή του Αστέρα για τον σημερινό αγώνα είναι: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Ζααντί, Μανιάς, Δουβίκας.
Ο Ατρόμητος έχει 39 βαθμούς, δέκα μακριά από την κορυφή και έναν βαθμό από τον τρίτο Ολυμπιακό. Έχει μόνο δύο ήττες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Εκτός έδρας έχει περισσότερες νίκες και απολογισμό, έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 19 υπέρ και εννιά κατά. Έχει 13 στα 21 under 2,5 και μοιρασμένα σχεδόν εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες και τρεις στις τέσσερις στα πιο πρόσφατα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική έπιασε πολύ καλή απόδοση, και έχασε την νίκη από τον Ολυμπιακό, με πέναλτι στο τέλος του αγώνα.
Ο Νταμίρ Κάναντι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Η αποστολή αποτελείται από τους: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα, Νάτσος, Ντιγκινί, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κυριακίδης.
Προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Τρίπολη, καλές ομάδες που έχει εφικτούς στόχους, αναμένω να τα δώσουν όλα για την νίκη, έχουν ποιότητα στην επίθεση και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ματς με γκολ, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι σε απόδοση 2,10 στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων, και υπάρχει αξία στην απόδοση.
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10
Προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018
Λαμία – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,35  
Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση