» » » » Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ


Καλημέρα σας, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις από την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, υπάρχουν δύο αναμετρήσεις, οι οποίες έχουν φαβορί και θα καθορίζουν το παιχνίδι μας. Στο Λονδίνο η Τσέλσι υποδέχεται την ασταμάτητη Μπαρτσελόνα και στην Γερμανία η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπεσίκτας, που δεν έχει πολλές ελπίδες απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά τις προτάσεις στο παμε στοιχημα Champions League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Μπαρτσελόνα
Στο Λονδίνο η Τσέλσι υποδέχεται την ασταμάτητη στην Ισπανία Μπαρτσελόνα και θέλει θετικό αποτέλεσμα, για να έχει εύκολο έργο στον επαναληπτικό.
Η Τσέλσι συμμετείχε στον τρίτο γκρουπ, όπου έμεινε στην δεύτερη θέση, παρότι ισοβάθμησε με την Ρόμα στους 11 βαθμούς και αφήνοντας στην τρίτη θέση την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο απολογισμός της ήταν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 16 υπέρ και οχτώ κατά. Στην έδρα της, κέρδισε μόνο την αδύναμη Καραμπάγκ, ενώ με τις άλλες δύο ομάδες, έμεινε ισόπαλη. Τα πέντε από τα έξι παιχνίδια της, ήταν με πάνω από τρία γκολ.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 53 βαθμούς, τρεις πόντους πίσω από την δεύτερη θέση. Δεν φαίνεται να είναι καλή αγωνιστική κατάσταση, ηττήθηκε εύκολα από Μπόρνμουθ και Γουότφορντ, ενώ την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να επιβληθεί της αδύναμης Γουεστ Μπρομ που είναι η τελευταία ομάδα στο πρωτάθλημα.
Τραυματίες είναι οι Μάρκο Αλόνσο, Μπακαγιόκο, Νταβιντ Λουϊς και Ρος Μπάρκλεϊ και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους.
Η Μπαρτσελόνα, συμμετείχε στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε Τορίνο και Καραϊσκάκη. Σκόραρε εννιά φορές και η εστία της παραβιάστηκε μόλις μία φορά, από τον Νικολάου, στο 3-1 στην Βαρκελώνη.
Στην Ισπανία κάνει ότι θέλει, είναι στον τελικό κυπέλλου και στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, μετρώντας 19 νίκες σε 24 ματς. Στιβαρή αμυντικά και σκοράροντας κατά βούληση. Την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε εύκολα από το Εϊμπαρ με 0-2.
Ο αμυντικός Σεμέδο είναι τιμωρημένος, ενώ ο Κουτίνιο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Παμε στοιχημα Champions League Τσέλσι – Μπαρτσελόνα: Αυτή την περίοδο δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη γηπεδούχο Τσέλσι, δεν είναι σε ιδανική κατάσταση, από την άλλη η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα, οποιοδήποτε αντίπαλο, θα ρισκάρω με το διπλό σε απόδοση 2,08 στις εταιρειες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) αν κάποιος θέλει περισσότερο ρίσκο στο παμε στοιχημα, τύχη έχει ο συνδυασμός διπλού και over 2,5 σε απόδοση 3,15.
Τσέλσι – Μπαρτσελόνα @@ 2 σε απόδοση 2,08
Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν Μονάχου
Στην Γερμναία η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπεσίκτας, όντας ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στον όμιλο η Μπάγερν Μονάχου συμμετείχε σε κούρσα για δύο μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν και τελικά έμεινε στην δεύτερη θέση, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Είχε μία ήττα στο Παρίσι με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μόναχο. Σκόραρε 13 φορές και δέχτηκε έξι τέρματα, ενώ και τα έξι παιχνίδια της στον όμιλο ήταν με over 2,5.
Στην Μπουντεσλίγκα έχει απόσταση 19 βαθμών από την δεύτερη θέση και θα κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο. Έχει μόνο δύο ήττες στο πρωτάθλημα και μία βαθμολογική απώλεια στην έδρα της. Προέρχεται από μεγάλο σερί νικών.
Εκτός από τον γκολκίπερ Νοϊρερ που λείπει καιρό, δεν υπάρχουν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Η Μπεσίκτας, ήταν εντυπωσιακή στον όμιλο, παίρνοντας την πρώτη θέση με 14 βαθμούς, μπροστά από Λειψία, Πόρτο και Μονακό. Έκανε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας 11 φορές και δεχόμενη πέντε τέρματα. Τις δύο ισοπαλίες τις έκανε στο γήπεδο της, αφού εκτός έδρας έκανε τρία διπλά. Under 2,5 τα τρία εντός, over 2,5 τα τρία εκτός έδρας.
Στην Τουρκία βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 41 βαθμούς, πέντε πόντους πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος. Έχει κερδίσει μόνο τα μισά ματς από όσα έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Μετράει δύο ισοπαλίες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Κόνιασπορ.
Τραυματίας παραμένει ο αμυντικός Ντούσκο Τόσιτς και θα μείνει εκτός.
Παμε στοιχημα Champions League Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας: Υπάρχει διαφορά ποιότητας και δυναμικής των δύο ομάδων, ειδικά στο Μόναχο η Μπάγερν έχει σημαντικό προβάδισμα, οι αποδόσεις για την γηπεδούχο είναι μικρές και δεν υπάρχει αξία, θα πάω με τον άσσο ε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,45 στις εταιρειες στοιχηματων
Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,45
Παμε στοιχημα Champions League Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
Τσέλσι – Μπαρτσελόνα @@ 2 σε απόδοση 2,08
Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,45

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση