Καλημέρα σας, πριν τους ημιτελικούς των ημιτελικών σε Champions League και Europa League, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές για αυτή την εβδομάδα. Τρία παιχνίδια υπάρχουν σήμερα από τα μεγάλα πρωταθλήματα και παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλη βαθμολογική σημασία σε κάποια από αυτά, θα ασχοληθώ με αυτά. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις σημερινές προβλεψεις Δευτερας, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σε φόρμα η Νιουκαστλ
Η 35η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Έβερτον – Νιουκάστλ, σε ένα αδιάφορο ματς, με τις δύο ομάδες να μην έχουν στόχους στο πρωτάθλημα.
Η Έβερτον είναι στην ένατη θέση με 42 βαθμούς, 15 πίσω από την έκτη θέση και δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση. Στην έδρα της έχει απολογισμό εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 26 υπέρ και 21 κατά. Συνολικά έχει δεχτεί 54 γκολ και έχει μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες και τρία ματς χωρίς νίκη.
Η Νιουκάστλ, είναι μία θέση παρακάτω με έναν βαθμό λιγότερο και ούτε αυτή έχει ουσιαστικούς στόχους. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, με γκολ 17 υπέρ και 26 κατά. Συνολικά έχει λίγα περισσότερα under 2,5. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στα δέκα πρόσφατα ματς έχει ηττηθεί μόνο από την Λίβερπουλ, ενώ προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-1 της Άρσεναλ.
Προβλεψεις Δευτερας Έβερτον – Νιουκάστλ: Αδιάφορο ματς, θα ακολουθήσω την φόρμα της φιλοξενούμενης Νιουκάστλ, το Χ2 είναι σε απόδοση 1,67 στις στοιχηματικες εταιρειες που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Έβερτον – Νιουκάστλ @@ Χ2 σε απόδοση 1,67
Από τις τελευταίες ευκαιρίες της Βερόνα
Για την Serie A η αδιάφορη Τζένοα υποδέχεται την Βερόνα που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης, με την σημερινή αναμέτρηση να είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της για παραμονή στην κατηγορία.
Η Τζένοα με 38 βαθμούς, απέχει εννιά βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού, χρειάζεται ακόμα κάποιους πόντους, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κινδυνεύσει στο τέλος. Στην έδρα της έχει χάσει τα μισά παιχνίδια της, στα υπόλοιπα κέρδισε τα πέντε και έμεινε ισόπαλη στα τρία. Συνολικά έχει 25 στα 33 under 2,5 και 11 στα 16 εντός έδρας. Μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-1 στην έδρα της Ρόμα.
Η Βερόνα είναι στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς, έξι μακριά από την σωτηρία αυτή την στιγμή, χωρίς το σημερινό ματς. Έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού στα υπόλοιπα παιχνίδια θα παίξει εκτός έδρας με Μίλαν και Γιουβέντους. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 34 κατά. Έχει περισσότερα over 2,5 και γκολ γκολ, λόγω της άμυνας της που δέχεται εύκολα το γκολ. Προέρχεται από δύο ήττες και πέντε στα έξι πρόσφατα ματς.
Προβλεψεις Δευτερας Τζένοα – Βερόνα: Καίγεται η Βερόνα για τους βαθμούς της νίκης, αναμένω να γίνει ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, όμως κάνει συνήθως η Τζένοα, ενώ η Βερόνα, δεν γίνεται να πάρει ρίσκα στο ματς, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικες εταιρειες
Τζένοα – Βερόνα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80
Σε καλή κατάσταση η Λεβάντε
Στην Λα Λίγκα η αγωνιστική κλείνει την αυλαία της στο Μπιλμπάο όπου η Αθλέτικ υποδέχεται την Λεβάντε που είναι ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει 40 βαθμούς και θέλει ακόμα ένα πόντο, για να είναι και μαθηματικά στην κατηγορία. Μαζί με την αντίπαλο της έχει τις περισσότερες ισοπαλίες 13 σε 33 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στο γήπεδο της έχει πέντε νίκες, οχτώ ισοπαλίες κι τρεις ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει 23 στα 33 under 2,5 και 13 στα 16 εντός έδρας. Μετά το διπλό στην Βιγιαρεάλ, έχασε από την Λα Κορούνια, χάνοντας την ισοβαθμία και την τελευταία αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ.
Η Λεβάντε, είναι πάνω από την επικίνδυνη τριάδα, με 34 βαθμούς, έξι πάνω από την Λα Κορούνια και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για παραμονή στην κατηγορία. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ δύο νίκες και από επτά ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 11 υπέρ και 25 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Στα έξι τελευταία ματς, μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει σχετικά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, οπότε και ο βαθμός θα είναι καλός.
Προβλεψεις Δευτερας Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε: Μέτριες ομάδες και οι δύο, θα παλέψουν για τους βαθμούς, η Λεβάντε είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα, το διπλό με +2 γκολ είναι σε απόδοση 1,40 στις στοιχηματικες εταιρειες, δεν θα χάσει με μεγάλη διαφορά.
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε @@ 2 +2(ΑΗ) σε απόδοση 1,40
Προβλεψεις Δευτερας 23 Απριλίου 2018
Έβερτον – Νιουκάστλ @@ Χ2 σε απόδοση 1,67
Τζένοα – Βερόνα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε @@ 2 +2(ΑΗ) σε απόδοση 1,40

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση