Γειά χαρά σε όλους σας, όπως όλα τα πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους, έτσι και στην Super League απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα την ίδια ώρα, για λόγους αξιοπιστίας. Ακόμα υπάρχουν πολλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα ανοικτές και θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον με πολλά ματς. Μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να δούμε όλα τα ματς με τις προτάσεις στο παμε στοιχημα Super League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ένα ακόμα βήμα τίτλου για την ΑΕΚ
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο, αν δεν αλλάξει κάτι στην έφεση του ΠΑΟΚ και την επιστροφή των βαθμών.
Η ΑΕΚ έχει ξεχάσει να χάσει εδώ και καιρό και δίκαια είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές φέτος, διαθέτοντας άμυνα γρανίτη με 12 γκολ παθητικό σε 27 ματς. Μεσοβδόμαδα, ενώ δεν έπιασε καλή απόδοση στον επαναληπτικό με την Λάρισα, κατάφερε με ένα εξαιρετικό τέρμα του Χριστοδουλόπουλου με ανάποδο ψαλίδι, στις καθυστερήσεις του ματς να πάρει τελικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Πολύ κόσμος θα είναι στο ΟΑΚΑ, αφού υπάρχει μεγάλη προπώληση εισιτηρίων.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες, όπως και οι Βίκτωρ Κλωναρίδης, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ενώ για πρώτη φορά, την αποστολή συμμετέχει ο αρχηγός Μάνταλος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο Λεβαδειακός με 34 βαθμούς, απέχει πέντε από την πέμπτη θέση και έτσι δεν είναι αδιάφορος. Μακριά από την Βοιωτία είναι κάκιστος με μόνο μία νίκη και επτά ήττες, έχοντας πετύχει μόνο έξι γκολ και δεχτεί 17 τέρματα. Μία φορά έχει ηττηθεί στα επτά πρόσφατα ματς και δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Εκτός έδρας μετράει 10 στα 13 under 2,5.
Με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Θοδωρή Τριποτσέρη κατεβαίνει ο Λεβαδειακός στην Αθήνα.
Παμε στοιχημα Super League ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Η ΑΕΚ έδειξε στα δύο τελευταία ματς, ότι δεν είναι σε φουλ φόρμα και με σημάδια κούρασης, ο Λεβαδειακός δεν είναι αδιάφορος, ενώ και το γιορτινό κλίμα, δεν είναι ιδανικό να μείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι, αναμένω νίκη της ΑΕΚ με μικρό σκορ, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 4,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
ΑΕΚ – Λεβαδειακός @@ 1 & under 4,5 σε απόδοση 1,40
Να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη, με στόχο την νίκη και την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, ενώ η Ξάνθη να παραμείνει στην πέμπτη θέση για να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
Ο ΠΑΟΚ, με τα δύο ντέρμπι που είτε δεν έγιναν είτε δεν τελείωσαν στην Τούμπα και με τιμωρίες, έπεσε στην δεύτερη θέση, με μόλις έναν βαθμό πάνω από τον Ολυμπιακό και επομένως, δεν μπορεί να εφησυχαστεί και να είναι σε εγρήγορση τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Στην έδρα του ακόμα δεν έχει ηττηθεί σε κανονικό αγώνα, έχοντας 10 στα 13 over σε συνδυασμό με no goal.
Eκτός λόγω καρτών έμειναν οι Δημήτρης Πέλκας και Λεονάρντο Μάτος καθώς και οι ανέτοιμοι -λόγω τραυματισμού- Μουλέν και Μιχόγεβιτς.
Η Ξάνθη είναι στην πέμπτη θέση με 39 βαθμούς, μόλις ένα τρίποντο πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης, και σίγουρα θέλει βαθμούς σήμερα, αφού την τελευταία αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Συνολικά έχει 20 στα 27 under 2,5 και 10 στα 13 εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο νίκες και μια ισοπαλία στα πιο πρόσφατα ματς, την προηγούμενη κέρδισε τον ΠΑΣ, με τελικό σκορ 3-0.
Στις επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς δεν βρίσκεται ο τραυματίας Χρήστος Λισγάρας, αλλά και ο τιμωρημένος Πάμπλο Ντε Λούκας.
Παμε στοιχημα Super League ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Δεν νομίζω ότι η Ξάνθη μπορεί να αντισταθεί στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, περιμένω έστω και δύσκολα ο γηπεδούχος να πάρει την νίκη, που είναι σε απόδοση 1,22 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
ΠΑΟΚ – Ξάνθη @@ 1 σε απόδοση 1,22
Παιχνίδι κινήτρου στην Ριζούπολη
Στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς κινήτρου και για τις δύο ομάδες, ο μεν Απόλλων να μείνει μακριά από την Κέρκυρα, ενώ ο Ολυμπιακός να μείνει κοντά ή να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση.
Ο Απόλλων Σμύρνης έχει 26 βαθμούς, πέντε πάνω από την προτελευταία Κέρκυρα και χρειάζεται κάποιους βαθμούς ακόμα για να είναι πιο σίγουρος. Στην συνέχεια θα παίξει με τον Αστέρα στην Τρίπολη και την τελευταία υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο τους. Έχει 11 ισόπαλα αποτελέσματα σε 27 ματς, με τα 19 να είναι με under 2,5. Δείχνει ανεβασμένη πρόσφατα, προέρχεται από τρεις νίκες και μία μάλλον βολική ισοπαλία στην Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική.
Ο κόουτς Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Ολυμπιακός είναι έναν πόντο πίσω από τον ΠΑΟΚ και θέλει να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα του αντιπάλου του, για να παίξει στα προκριματικά του Champions League. Έχει περισσότερα over 2,5 και γκολ γκολ τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας. Άφησε πίσω του την ισοπαλία στην Βοιωτία και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Κέρκυρα με τελικό σκορ 5-1.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» περιλαμβάνονται οι Σισέ (σ.σ. εξέτισε την ποινή του) και Ζιλέ, ενώ εκτός έμειναν οι Μποτία, Πάρντο και φυσικά οι «τελειωμένοι» Οτζίτζα και Σεμπά. Ξανά «μέσα» Βρουσάι και Βέργος.
Παμε στοιχημα Super League Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη και θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς, αναμένω ο γηπεδούχος Απόλλων να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς και θα δούμε ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 σε απόδοση 1,85 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, έχει αξία και μπορεί να μπει στο παιχνίδια μας.
Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,85
Ξανά αουτσαϊντερ ο Παναθηναϊκός
Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πέμπτη θέση, αλλά με ελάχιστε ελπίδες, ο γηπεδούχος λόγω των προβλημάτων του και του ντεφορμαρίσματος, ενώ ο Παναθηναϊκός λόγω της τιμωρίας -3 λόγω χρεών στον Βέμερ.
Ο Πανιώνιος είναι πέντε βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση, αλλά είναι έξι ματς χωρίς τρίποντο και δεν φαίνεται να έχει ελπίδες αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Το 2018 μετράει μόλις δύο νίκες σε 12 ματς και εκεί που ήτα φαβορί για την Ευρώπη, έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Συνολικά έχει 19 στα 27 under 2,5 και την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 3-1 στην Τούμπα.
Επιστρέφουν μετά τους τραυματισμούς τους οι Βλάχος και Σαντάνα, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκιοατά, Σιώπης και Λάμπρου καθώς και ο τιμωρημένος Μακρύλλος.
Ο Παναθηναϊκός με την τιμωρία του, έχει πέσει στους 32 βαθμούς, επτά πίσω από την Ξάνθη και αν δεν ξαναπάρει πίσω τους βαθμούς, δεν έχει καμία ουσιαστική ελπίδα. Ενώ στην Λεωφόρο είναι καλός, εκτός έδρας, έχει μόνο μία νίκη σκοράροντας μόλις εννιά γκολ σε 14 ματς. Έχει 21 στα 27 under 2,5 και 10 στα 14 εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνιέ, επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρομήτου, δείχνοντας ότι η φανέλα του ακόμα είναι βαριά.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ουσμάν Κουλιμπαλί που έχει ζητήσει να μην παίξει στα υπόλοιπα ματς της σεζόν.
Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μολίνς, Λουτσιάνο.
Παμε στοιχημα Super League Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Μάλλον αδιάφορο ματς, παρόλα αυτά διαφωνώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί, ο Πανιώνιος με τα αγωνιστικά προβλήματα που διαθέτει, έχει χάσει την ορμητικότητα του, ο Παναθηναϊκός, έχει βρει κάποιες σταθερές στο παιχνίδι του και μπορεί να μην χάσει σήμερα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 2,30 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός @@ 2 DNB σε απόδοση 2,30
Καίγονται Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης
Στο Νησί των Φαιάκων η Κέρκυρα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς, η κάθε μία για διαφορετικό λόγο.
Η Κέρκυρα είναι σε θέση υποβιβασμού με 21 βαθμούς, πέντε πίσω από τις υπόλοιπες ομάδες, έχοντας πολύ δύσκολο έργο παραμονής στην μεγάλη κατηγορία. Επιπλέον έχει δύσκολο πρόγραμμα, την επόμενη υποδέχεται την ΑΕΚ και την τελευταία πηγαίνει στο Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε εύκολα στο Καραϊσκάκη, πριν από αυτό το ματς, έκανε τρεις συνεχείς ισοπαλίες. Εντός έδρας έχει 10 στα 13 under 2,5.
Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη θα αγωνιστεί σχεδόν πλήρης καθώς πέρα του Γκράσι ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.
Ο Αστέρας Τρίπολης κυνηγά την Ξάνθη στην πέμπτη θέση, όντας τρεις βαθμούς πίσω της. Μακριά από την Τρίπολη, έχει δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και δέκα κατά. Εκτός έδρας έχει 11 στα 13 under 2,5. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μία κακή εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκε με 1-0 από τον Λεβαδειακό.
Ο Σάββας Παντελίδης, δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Πασαλίδη, Τόνσο και Ιγκλέσιας.
Παμε στοιχημα Super League Κέρκυρα – Αστέρα Τρίπολης: Οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς και θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές, δεν θα πάρουν ρίσκα, ένα τέρμα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, άλλωστε πολύ συχνά κάνουν μικρά σκορ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
Σχεδόν εξασφαλισμένες ΠΑΣ Γιάννενα και Λάρισα
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται την Λάρισα, με τις δύο ομάδες να είναι σχεδόν εξασφαλισμένες, αφού χρειάζονται κάποιους βαθμούς για να είναι και μαθηματικά στην κατηγορία.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει εννιά βαθμούς διαφορά από την Κέρκυρα, έχει την ισοβαθμία και θα αγωνιστεί και του χρόνου στην Super League. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, 12 σε 27 ματς, με 8 στις 12 εντός έδρας. Προέρχεται από τρεις ήττες, χωρίς να σκοράρει καν και πέντε ματς χωρίς νίκη.
Εκτός πλάνων είναι οι Αποστολόπουλος, Σολτάνι και Ντόλοβατς. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, εν αντιθέσει με τους άλλους δύο οι οποίοι είναι τραυματίες.
Η Λάρισα έχει 29 βαθμούς και με ένα βαθμό θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατηγορία. Μεσοβδόμαδα κρατούσε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, αλλά το εξαιρετικό γκολ του Λάζαρου, δεν της έδωσε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε με 4-2 τον Παναιτωλικό.
Χωρίς 7 βασικούς της ποδοσφαιριστές ταξιδεύει η Λάρισα στα Γιάννινα. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φατιόν, Μόρας και Ζίζιτς, οι τραυματίες Λεοζίνιο και Γουάλας αλλά και οι Ναζλίδης, Μπόζοβιτς. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Παμε στοιχημα Super League ΠΑΣ Γιάννενα  – Λάρισα: Αδιάφορο ματς, η Λάρισα θα έχει αδειάσει μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, έχει πολλές απουσίες βασικών παικτών της και πιστεύω ότι ο ΠΑΣ Γιάννενα θα βρει την ευκαιρία να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,80 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα @@ 1 σε απόδοση 1,80
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Παναιτωλικός – Λαμία
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Λαμία, που θέλει κάποιους βαθμούς ακόμα για να είναι απόλυτα σίγουρη.
Ο Παναιτωλικός έχει 32 βαθμούς και δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για την πέμπτη θέση, ειδικά που την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 16 κατά. Στα τέσσερα τελευταία, μετράει τρεις ήττες και μία νίκη επί του ΠΑΣ με 1-0.
Εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Μάρκος Πάουλο, οι Βακράκος, Ιταμπέλ, Μπεχαράνο (είναι και τιμωρημένος), Ροντρίγκες που είναι τραυματίες και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση, αλλά και ο Παρράς που ταλαιπωρείται από ίωση.
Η Λαμία, έχει πέντε βαθμούς διαφορά από την Κέρκυρα και θα ήταν καλό να πάρει ακόμα κάποιους βαθμούς για να είναι σίγουρη. Συνολικά έχει 22 στα 27 under 2,5 και μόνο ένα over 2,5 εντός έδρας. Προέρχεται  από τρεις συνεχείς ισοπαλίες και τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Στα υπόλοιπα δύο ματς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ εντός και την Λάρισα εκτός.
Χωρίς τους τραυματίες Όμο, Βάντερσον, Καραγιάννη και τον τιμωρημένο Αναστασιάδη ταξιδεύει η αποστολή της Λαμίας στο Αγρίνιο.
Παμε στοιχημα Super League Παναιτωλικός – Λάμια: Δεν θα είναι κακός ο βαθμός για την Λαμία, για αυτόν θα παραταχθεί, αδιάφορος ο Παναιτωλικός, δεν βλέπω πολλά γκολ στο ματς, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
Παναιτωλικός – Λαμία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Παμε στοιχημα Super League Κυριακής 22 Απριλίου 2018
Καλημέρα σας, ενώ απομένουν λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος των πρωταθλημάτων, οι μάχες σε όλα τα μέτωπα έχουν φουντώσει, διότι ακόμα δεν έχουν κριθεί πολλές θέσεις. Σήμερα υπάρχουν πολλές δυνατές μονομαχίες με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε όλο το φάσμα της βαθμολογίας. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι η μάχη κορυφής στην Serie A, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι, ενώ και στα άλλα πρωταθλήματα υπάρχουν ματς με έντονο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα σημερινά στοιχημα προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Τα φώτα στο Τορίνο στην μάχη τίτλου της Serie A
Στην Serie A, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κούρσας του πρωταθλήματος, στο Τορίνο διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι, όπου μπορεί να κρίνει την μονομαχία του τίτλου. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τέσσερις βαθμούς και τα πάντα είναι ανοικτά.
Η Γιουβέντους είναι στην πρώτη θέση με 85 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την αντίπαλο της. Μέχρι τώρα έχει 27 νίκες και μόνο δύο ήττες, σε 33 ματς, ενώ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό. Συνολικά, λόγω της άμυνας της έχει 21 στα 33 no goal και μόνο τέσσερα γκολ γκολ εντός έδρας. Προέρχεται από θετικό αήττητο σερί, μόνο δύο ισοπαλίες έχει τον τελευταίο πεντάμηνο. Την προηγούμενη αγωνιστική, πέταξε δύο βαθμούς στην έδρα της αδύναμης Κροτόνε, μπορεί να προηγήθηκε πρώτη, η αντίπαλος της, όμως έφερε το ματς στα ίσια και δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του ματς, μένοντας στο 1-1. Μέχρι το τέλος, έχει δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Ίντερ και Ρόμα.
Η Νάπολι, είναι πίσω τέσσερις πόντους και με ήττα θα μείνει πολύ πίσω και θα μειωθούν οι ελπίδες για τον τίτλο. Και αυτή έχει μόνο δύο ήττες μέχρι τώρα, αλλά με περισσότερες ισοπαλίες, μακριά από την έδρα της, παραμένει αήττητη, με τέσσερις βαθμολογικές απώλειες, έχοντας δεχτεί μόνο γκολ σε 16 εκτός έδρας ματς. Σχεδόν μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Στα έξι πρόσφατα ματς, κερδίζει εντός και μένει ισόπαλη εκτός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε εύκολα με 4-2 της Ουντινέζε, εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Γιουβέντους.
Στοιχημα προγνωστικα Γιουβεντους – Νάπολι: Παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τίτλο, όλα τα φίλαθλα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Τορίνο, η Νάπολι, θα τα δώσει όλα να μην χάσει και έχει τα φόντα να το πετύχει, θα ρισκάρω με την διπλή ευκαιρία Χ2 σε απόδοση 1,75 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
Γιουβέντους – Νάπολι @@ X2 σε απόδοση 1,75
Να κλειδώσει την δεύτερη θέση η Σάλκε
Στη Μπουντεσλίγκα μένουν τέσσερις αγωνιστικές μαζί με την τρέχουσα και η ουραγός Κολωνία υποδέχεται την Σάλκε που θέλει να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση. Τα δύο από τα υπόλοιπα τρία ματς είναι εντός έδρας, επομένως με νίκη σήμερα θα έχει τον πρώτο λόγο για αυτή την θέση στην βαθμολογία.
Η Κολωνία είναι καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, απέχοντας εννιά βαθμούς από την απευθείας και τα μπαράζ, έχοντας να παίξει και με την Μπάγερν Μονάχου, οι ελπίδες της είναι μηδαμινές. Μετράει 19 ήττες σε 30 ματς, ενώ στην έδρα της έχει απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, με γκολ 17 υπέρ και 25 κατά. Διαθέτει την χειρότερη αμυντική γραμμή με 58 γκολ παθητικό. Μία νίκη και μία ισοπαλία έχει στα έξι πρόσφατα ματς, Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από την Χέρτα, παρότι προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο.
Η Σάλκε, είναι στην δεύτερη θέση με 55 βαθμούς, με μικρή διαφορά όμως από τις υπόλοιπες ομάδες και επομένως χρειάζεται τους βαθμούς. Αποκλείστηκε από την Αϊντραχτ, στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας, έτσι επιθυμεί να αγωνιστεί στο επόμενο Champions League. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 22 υπέρ και 19 κατά. Συνολικά έχει 18 στα 30 under 2,5 και εννιά στα 15 εντός έδρας. Στα οχτώ πρόσφατα ματς, μετράει επτά νίκες και μία ήττα. Ηττήθηκε από το Αμβούργο, την άφησε πίσω της άμεσα, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε με 2-0 της δυνατής Ντόρτμουντ.
Στοιχημα προγνωστικα Κολωνία – Σάλκε: Η Κολωνία είναι μία κακή ομάδα και του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, η Σάλκε δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στην βαθμολογία, έχει ισχυρό κίνητρο και μπορεί σήμερα να κάνει ένα ακόμα διπλό, το οποίο μας προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
Κολωνία – Σάλκε @@ 2 σε απόδοση 2,00
Πολλά γκολ στο Λονδίνο
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς, χωρίς να είναι ακόμα σίγουρες στην θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Άρσεναλ είναι στην έκτη θέση με 54 βαθμούς, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την έβδομη θέση και δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Ανακοινώθηκε ότι ο κόουτς Αρσέν Βενγκέρ, την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο γήπεδο της είναι πολύ καλή με 13 νίκες, σε 17 ματς, σκοράροντας 45 γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει 22 στα 33 over 2,5 και 13 στα 17 εντός έδρας. Έπειτα από τρεις συνεχείς νίκες, την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε πάλι μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε από τη Νιουκάστλ με 2-1, παρόλο που άνοιξε πρώτη το σκορ.
Η Γουέστ Χαμ, έχει 35 βαθμούς, απέχει έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα ακόμα δεν έχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Μακριά από το κοινό της, συνήθως δεν τα καταφέρνει, μετράει δύο νίκες, έξι ισοπαλίες εννιά ήττες, έχοντας πετύχει 21 γκολ και δεχτεί 38 τέρματα. Συνολικά έχει 19 στα 33 over 2,5 και 12 στα 15 εκτός έδρας, με τα 11 να είναι με γκολ γκολ. Προέρχεται από μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα ματς με Τσέλσι και Στόουκ.
Στοιχημα προγνωστικα Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ: Οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για την νίκη, σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και περιμένω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ και φάσεις, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση